November 24, 2016

I AM VERY BUSY

Picture Source : Pinterest



Busy sangat gayanya tu ek? Hahaha.

Sebenarnya aku baru add signature semalam. Jadi sekarang, setiap entri jadi messy sebab ada dua "LOVE, IQA" words.




Aku tempah signature baru pada Angga. Angga adalah pemilik template yang sangat baik seperti Kate. Dia akan bersungguh dalam memenuhi setiap permintaan customer dia. 

Kalau korang nak lebih mengenali Angga dan Kate, boleh terjah ke dua entri aku mengenai mereka berdua (link di bawah). Ada juga aku sertakan pilihan template. Mungkin ada yang rambang mata jadinya nanti, Hihi.
Sekarang, aku harus edit all my posts and remove the one in red box. Jenuhlah nak buat. Lebih 100 posts jugak rasanya 😒

Tapi disebabkan nak post cantik tersusun, maka kena gigihkan diri juga untuk edit semuanya. Mengambil masa yang lama juga kot memandangkan aku bekerja. Aku cuba siapkan edit dalam minggu ini. 

Jadi, for all readers and visitors, tolong ignore je eh my double "LOVE, IQA". 😊 . 

Have a nice day, all ~ 。^‿^。

26 comments:

  1. Cute je..inshaAllah akk nak tengok juga responsive template mana tahu ada yang berkenan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Silakan akak. Nanti nak terjah blog kak PC jugak... HIii

      Delete
  2. Alaaa. Gigihnya.
    Tadi kita baca first entry awak pun dah nampak signature tu. Comel sangat okay. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Thank you SHea :) Mujur owner template dulu nak tolong buatkan :D

      Delete
  3. wow da ada sign!! comel kn kalau ada sign sndri kat entry :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Yeayyyy! Thank you unni for the tutorial.. best ada signature sendiri. Nampak comel tu setuju. Hihi :D

      Delete
  4. take ur time kak, still lawa blog akak. =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak dah buat sampai page 5 kat dashboard as per now. Hii.

      Thank you shaf selalu singgah blog akak :)

      Delete
  5. wahh,, baru berpeluang singgah blog siqa pakai laptop...cantiknyaaaa blog awak...sumpah zety jeles!!


    cantik sangat!! kemas & very nice lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you so much for your compliment dear :) Suka siqah dengar bila zety cakap gitu. Hihi.

      Blog zety pun dah cantik tau. Kemas dan senang nak baca. Itu paling penting sekali. Bolehlah kalau zety nak start new template, maybe? :D Hihi

      Delete
    2. new templates means kena spent time edit... oh noooo.
      maybe not now

      MALAS niii...hahah

      Delete
  6. Replies
    1. Entri baru nampak okay dah. entri lama baru separuh je edit.. busy pulak weekend ni..

      btw, thank you mek. Selalu singgah dan komen pasal blog siqah. Hihi :D

      Delete
  7. Patutlah reen masuk blog Siqah dah laju.. Template sebelum ni sangat slow. Sampai Reen penat nak tggu dan tekan pangkah. Ampun ya Siqa..

    Tapi template ni, kelajuan memuaskan. Senang Reen nak baca hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Sedihnya dengarr :(

      Hope sekarang reen dah boleh bukak blog siqah ye dengan kelajuan yang okay. Itulah, siqah tukar template sebab ada dapat review drpd rakan blogger cakap blog siqah lembap loading.

      Hope sekarang dah okay :) Thanks reen singgah sini. hihi :D

      Delete
  8. Rajin nya letak signature.. Takpe ktorg ignore je double signature tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Thank you fatin :)
      rasa cam best je signature kat blog.. hihi

      Delete
  9. nice signature.
    simple.
    seiring dgn image blog iqa yg simple but nice :)

    ReplyDelete
  10. Aah laaaa, laju dah blog chika . Nadia nya blog yg masih lambat tue orang susah nak dtg view sbb loading lmbt . Chika tukar apa ye ? Macam mana chika buat? Ajar skit . Whatsapp je lah or nnt bincang di office je lah . Hihi . Btw, the new signature nice . Gigih chika mintak tlg Angga .

    Nadia buat sendiri je buat dkt words . sebab nak jugak ada signature and malas nak spent duit lagi.

    Tapi, gaya blog nadia lembab nie nmpknya mmg kena spent duit lagi lah nak edit template nie. Haih~ rmai dah kawan-kawan blogger bg feedback . Tapi tak ada masa nak edit lagi. =(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Nak jugak signature yang lama tu. Mujur angga baik hati membantu :D

      Delete
  11. Siqa.. Cantiknya template blog siqa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you erni :) 😍 Orang buatkan ni. Hihi

      Delete
  12. Hi, Why so busy? Don't so stress.. Here, read cat's diary hihihi .. https://ameridzuan.blogspot.my/2017/02/a-cats-diary-4_23.html

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。