November 29, 2017

REVIEW FILEM | REMPIT SAMPAI LANGIT

Lama rasanya tak buat review filem. Ada tengok filem Tombiruo: Penunggu Rimba tapi tak buat review sebab masa tu tengah blogging sl...
November 25, 2017

COMEBACK GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI

Okay. Nak join giveaway seterusnya. Aku kerja petang ni. Jadi, waktu pagi ini sesuai untuk join giveaway :D Ramai blogger buat give...

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN

Selamat pagi, semua :)  Hari ni, aku nak join satu giveaway yang dianjurkan oleh blogger Irda Garmin sempena hari lahir Irda dalam...