October 28, 2014

Happy BornDay ✌️



Cakkkk! Haha! Hari nie 28 Oktober genap aku berusia 28 tahun :) Macam cool je kan date dan umur sama. Hihi. Tahun nie jela dapat rasa begitu :D 

Alhamdullilah. Syukur kepadaMu Ya Allah kerana mengizinkan aku untuk terus bernafas di muka bumiMu ini. Panjangkanlah umurku dalam mentaatiMu. Amin. 

Nak cerita pasal gambar pulak. Hii. Alang2 terus sambung bercerita mengenai tempat2 menarik untuk ambik gambar :D Gambar diambil di Taman Tasik Shah Alam. Haha! Macam tak percaya je kan. Haa. Aku pun tak pernah tahu ada tempat begini di sana. Tempat in realiti kalau tengok biasa je. But in picture, sudut menarik dan edit guna VscoCam, nampak menarik gambar :) Terima kasih suami kerana melayan kerenah isterimu yang ingin bergambar semata nak masuk pertandingan tag and win di IG. Haha. First time beriya nak join IG contest. Haha. 

Gambar2 lain yang diambil di Taman Tasik Shah Alam :) 


Love this picture the most :) Gambar ni yang digunakan untuk join contest IG :D 






My husband aka my photoG :) Love you baby :) 

Sekian sahaja entry untuk kali ni :) Happy bornday to me dan tahun nie ada wish with title Puan. Hii. Dah Puan dah oiii :d

Sehingga bertemu lagi, terima kasih singgah di Kenangan Abadi 😘

Love, 
SiQaH 

2 comments:

  1. haaa...? sya muda sikit dari korang (ecewah) tapi korang lakibini nampak wayyy younger than sya. ape rahsia wehhh. ce share. hiks

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha. mana ada rahsia orked :) nak share apa pun tak tahu ni. hehe.

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。