August 14, 2017

Review Buku Fixi | Kelabu by Nadia Khan

Dah lama aku perhatikan buku-buku terbitan Buku Fixi tapi aku tak pernah teringin nak beli. Mungkin masa tu macam pelik dengan tajuk buku ...
August 13, 2017

PLANNER GIVEAWAY BY EECA SHYAA

Siapa blogger yang tiada planner dalam hidup dia? Sila angkat tangan 🙋🏼 Macam aku nampak kalau korang akan tangan kan? Haha. Sila tinggalk...
August 10, 2017

My Most Favourite of Premium Basic Duckscarves - Matte Satin Silk

My-not-so-perfect flatly for Mango PERINGATAN: Semua pendapat dalam entri ini adalah pendapat peribadi aku. Dan aku terima pendap...