Powered by Blogger.

Featured Post

BEAUTY TALKS | PRODUCTS I'M CURRENTLY TRYING

Hello semua! :) Lamanya tak bersiaran dari dunia blogging. Hampir sebulan! Hanya bersiaran di Instagram, Twitter dan Facebook saja. ...

From the blog
February 20, 2018

HOW TO REMOVE UNWANTED OBJECTS IN PHOTOS | PHOTOGRAPHY TIPS

How to remove unwanted objects in photos. To be exact, in flat lay. Sebab contoh yang aku bagi dalam entri ini adalah pada gambar flat lay.
Rasanya aku dah cukup fokus ketika shoo…
February 19, 2018

Travel Totebag by Ana Suhana

Menaip entri ini sambil ditemani angin yang sangat kuat di luar rumah. Bergegar teruk sliding door rumah aku. Menyeramkan! 
Kali ni, aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh bl…
February 16, 2018

FEBRUARY GIVEAWAY by Lady in Red Planner

Hai semua! Cuti tiga hari sempena Tahun Baru Cina dan korang semua buat apa? Ada plan bercuti ke mana-mana? Balik kampung dan sebagainya? 
Aku hanya duduk di rumah saja. Hanya esok…