April 08, 2018

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends


http://www.leaazleeya.com/2018/03/giveaway-hadiah-meletop-by-lea-azleeya.html


Hye semua :) 

Dah nampak giveaway ini sekian lama tapi tak sempat nak join. Lupa sebenarnya. Maafkan saya, Lea T_T Plan hari ni nak siapkan satu entri blog tapi idea masih tak datang lagi. Jadinya blogwalking dan nampak giveaway ini. 

Nasib baik menyebelahi aku sebab giveaway ini tamat esok, 9 April 2018! Mujur sempat tau nak join! Aigoo ~ 

Ada blogger yang belum join giveaway ini? Jom join ramai-ramai okay. Atau aku sorang je yang tak join lagi? Hihi. 

Good luck untuk kita semua ^_^

Nota: Dijemput semua blogger join segmen pertama blog aku juga >> Segmen: Making A Bloglist by Blog Siqahiqa. 

Kepada blogger yang dah join, terima kasih diucapkan. Bloglist sudah diupdate tau. Korang boleh blogwalking guna bloglist di blog aku juga 😉 Dan good luck untuk pemenang bertuah 😊
 


17 comments:

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。