April 22, 2018

REVIEW NOVEL | AKU LELAKIMU by SARA AISHA

Aku mengambil masa yang sangat lama untuk siapkan review novel ini. Berbulan-bulan berada dalam draft dan hari ni aku nak siapkan review novel ini agar Mak Lang aku tidak ternant…
April 17, 2018

DUCK'S FIRST RAMADHAN COLLECTION - THE LACE DUCK

Aku tidak bercadang untuk buat entri mengenai koleksi Ramadhan dUCk cuma dah terambil flaylays (mood datang tetiba :p) makanya meh lah aku up satu entri :D 
Aku bertahan daripada…

SENARAI PESERTA - SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

Hello semua :)

Terima kasih pada yang join segmen pertama blog ini untuk pencarian blog list. Bersungguh nak cari bloglist nie haa :D

Terima kasih kepada rakan blogger yang sudah…
April 15, 2018

REVIEW NOVEL | DR. ALPHA MALE by ANJELL

Kembali dengan review buku ^_^ 
Banyak review buku yang masih pending. Niat ada nak buat review tapi mood yang tiada. Bila ada mood, barulah siap satu review buku. Mood sangat me…
April 13, 2018

LETTER OF HAPPINESS GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA

Alhamdullilah. Sekarang tibalah masa untuk menganjurkan giveaway kedua di blog Siqahiqa. 
Giveaway ini sepatutnya berlaku selepas aku pulang dari Korea tapi sayangnya impian aku …
April 09, 2018

REVIEW FILEM | DUKUN

Akhirnya Kita Bertemu.. 
Filem Dukun tular di laman sosial sejak minggu lepas. Filem yang telah siap pada tahun 2006 dan setelah 12 tahun berlalu, filem ini telah ditayangkan seja…
April 08, 2018

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends

Hye semua :) 
Dah nampak giveaway ini sekian lama tapi tak sempat nak join. Lupa sebenarnya. Maafkan saya, Lea T_T Plan hari ni nak siapkan satu entri blog tapi idea masih tak da…
April 05, 2018

Gantung The Series | Kini Boleh Tonton Secara Halal di Malaysia

Berita gembira pada hari ini untuk semua peminat Gantung The Series. Secara rasminya, Gantung The Series boleh ditonton secara halal di Astro First. Tak sangka Astro First menjad…
April 03, 2018

SEGMEN : MAKING A BLOG LIST BY BLOG SIQAHIQA

Hye bloggers! It's time for a blog segment!!
Aku kembali aktif blogging sejak dua tahun lepas dan sehingga semalam, blog aku tidak pernah ada blog list. Aku hanya blog walkin…
April 02, 2018

BUKU YANG INGIN DIBELI DI PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR 2018

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur adalah salah satu acara yang dinanti oleh penggemar buku di Malaysia. Siapa yang tak nak beli buku dengan harga yang murah kan? Kalau bernasi…