March 08, 2018

Wonderful March Giveaway by Raydah Alhabsyi


http://www.raydahalhabsyi.com/2018/02/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

Hello semua :) 

Entri bulan Mac 2018 dimulakan dengan join satu giveaway daripada blogger bernama Raydah atau lebih dikenali sebagai Ray :) 

Giveaway ini merupakan giveaway kedua Ray. Tahun lepas aku join juga giveaway Ray cuma tiada rezeki menang. Harap kali ni ada rezeki menang. Ameen. 

Hadiah misteri tau. Bab misteri yang membuatkan aku lagi teruja nak join. Apalah agaknya hadiah misteri daripada Ray ek? 🤔

Aku tengok dah ramai blogger join giveaway ini. Pada sesiapa yang belum join, meh join memeriahkan lagi giveaway blogger cantik, Ray 😊 

Best of luck, all ~ :) 

28 comments:

  1. gud luck...kak sha ke snini


    https://byshaz.blogspot.my/

    ReplyDelete
  2. Goodluck giveaway sis :)
    http://www.nurzariniismail.com/

    ReplyDelete
  3. Goodluck :)

    http://mylittlestoryi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. goodluck! moga2 ada rezeki. azah pun dah join jugak. hihi. :D

    jemput baca new entri azah :
    http://www.azahrahaman.com/2018/03/1-tips-naikkan-pageviews-dan-unique.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you and good luck too Azah! :D

      Siqah singgah blog Azah nanti ye. Topik menarik tu :D

      Delete
  5. Hai, saya singgah dari segmen sama ><

    http://itsthesuraya.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    good luck ~

    ReplyDelete
  6. Good luck untuk GA ni, Siqah :)

    ReplyDelete
  7. all the best :D rasa nak join jugak :D

    ReplyDelete
  8. Semoga akak menang!!! ^_^ ~amiiin

    ReplyDelete
  9. singgah sini...good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2018/03/wonderful-march-giveaway-by-raydah.html

    ReplyDelete
  10. Good luck !!! Nadia tak sempat join lagi hihihi

    ReplyDelete
  11. Good luck! Sy singgah follow sini dari GA yang sama ^^

    ReplyDelete
  12. Hi. thnk you so much for joining. The winners will be announced soon. I am so sorry for the late update.

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。