February 19, 2018

Travel Totebag by Ana Suhana


http://www.anasuhana.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html



Menaip entri ini sambil ditemani angin yang sangat kuat di luar rumah. Bergegar teruk sliding door rumah aku. Menyeramkan! 

Kali ni, aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh blogger yang diminati ramai, Ana Suhana. Ramai dah join giveaway ni. Peluang untuk menang sangat tipis tapi apa salahnya mencuba kan. 

Boleh memeriahkan lagi giveaway rakan blogger di samping berkenalan dengan lebih ramai rakan blogger. 

Syarat yang dikenakan sangat simple. Hanya follow IG Ana (dah lama follow) dan buat entri mengenai giveaway ini.

Sesiapa yang belum join, mehlah join giveaway ini. Atau aku je yang ketinggalan kereta api? Hihi.

Best of luck to me, and you too ^_^

35 comments:

  1. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  2. Hana join jugak!! ^^ hopefully ada rezeki kat GA ni =3

    ReplyDelete
  3. good luck siqah!!gee pun baru je join!!

    ReplyDelete
  4. Siapa tahu kalau ada rezeki kan. Btw, good luck yaa :D

    ReplyDelete
  5. goodluckkk. hehe ray singgah

    ReplyDelete
  6. Assalammmualaikum Siqah. Salam perkenalan. dari GA yg sama datang singgah sini. Good Luck !!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam Ae :) TQ singgah sini dan good luck to you too :)

      Delete
  7. gud luck
    salam singgah dr segmen yang sama

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking dari giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  9. good luck siqah. reen join jgk.

    ReplyDelete
  10. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck!

    ReplyDelete
  11. Hai, singgah dari segmen yang sama..good luck tau :D

    missbunnydiaries.blogspot.my

    ReplyDelete
  12. Hai singgah sini dari segmen yang sama. Good luck :D

    https://chumellcute.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Farah singgah sini. Good luck to you too :)

      Delete
  13. good luck sis :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  14. singgah sini.. jemput join giveaway saya di http://penselduabee.blogspot.my/2018/03/march-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
  15. Good luck Siqah :) Menang ke tak tuu? Heheh.

    ReplyDelete
  16. Dah umumkan winner? Siqah terpilih sebagai pemenang tak?

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。