November 14, 2017

PEMENANG OCTOBER BOOK GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA



Hi bloggers! It's time to reveal the winners! :D

Terima kasih kepada 66 orang blogger yang telah menyertai giveaway yang tak seberapa ini. Tiada kata lain dapat aku ungkapkan selain ucapan terima kasih. 

Rasa terharu dan gembira apabila giveaway pertama blog Siqahiqa berjalan dengan lancar dan ramai yang menyertai dan memberi sokongan. Terima kasih daun keladi, giveaway seterusnya nanti, bolehlah join lagi. Hihi.

Untuk melihat senarai peserta, korang boleh klik SINI

Plan nak buat cabutan bertuah sendiri tapi tak jadi atas sebab tertentu. Guna true random number generator lah ye.

Tanpa melengahkan masa, aku umumkan dua pemenang October Book Giveaway by Blog Siqahiqa bersama hadiah utama buku dan hadiah misteri yang dimenangi ^_^


PEMENANG PERTAMA 


Hadiah pemenang pertama:
1) Buku Hati Ini Milik Mu by Yasmin Mogahed (versi BM)
2) Chiffon shawl
3) Losyen Enchanteur Alluring Satin Smooth
4) Fancy Magnetic Bookmarks


PEMENANG KEDUA


Hadiah pemenang kedua:
1. Buku How To Be Interestig (In 10 Simple Steps) by Jessica Hagy
2. Chiffon shawl
3. Losyen Enchanteur Alluring Satin Smooth
4. Fancy Magnetic Bookmarks

Tahniah kepada dua pemenang! 

Hanis Amanina (pemenang pertama) 
Najah Mustapa (pemenang kedua)!! 



Sila email nama, alamat, dan no telefon ke email siqahiqa@gmail.com untuk tuntutan hadiah okay. Tempoh tuntutan adalah sehingga 17 Nov 2017. 

Kepada yang tak menang, jangan kecewa tau. Mungkin anda akan menang dalam giveaway seterusnya. 

Insyallah. Aku akan anjurkan giveaway seterusnya tahun hadapan dan hadiahnya tetap sama. Buku :D

Terima kasih semua ๐Ÿ˜Š

35 comments:

  1. Tahniah kepada kedua2 blogger bertuah. #sayatakkeciwa :')

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang.
    Pengalah sila cuba tahun depan. Hihihi.

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang, tak ada rezeki saya nampaknya =)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah tahniah kepada pemenang ya....

    ReplyDelete
  5. Tahniahhh untuk pemenang ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  6. Congratz to all winners and good job , Siqah <3

    ReplyDelete
  7. Wahahaha, masih teruja tengok nama kat situ :D alhamdulillah :D thank you Siqahhh

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah Hanis menang besar! Conrats, Hanis :)

      Delete
  8. untungnya. Tahniah ya pada yang menang :)

    ReplyDelete
  9. Tahniah pemenang... Wahh jeles tauu dpt hadiah lumayan gitu.. Apapun semoga kak Siqah terus murah rezeki ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Mai. Semoga murah rezeki dan boleh buat GA lagi :)

      Delete
  10. Tahniah pemenang... Wahh jeles tauu dpt hadiah lumayan gitu.. Apapun semoga kak Siqah terus murah rezeki ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  11. Congrates to the lucky winners. Yeayyy

    ReplyDelete
  12. waaa. thniahh uolsss. najah menang eyh..

    ReplyDelete
  13. Terima kasih semua bagi support untuk giveaway kali ni ๐Ÿ˜

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah! tak sangka akan menang. terima kasih pada siqahiqa sbb anjurkan GA ni :)

    ReplyDelete
  15. Memang terbaiklah kak. And teruja sangaat tengok design blog yang lawa plus gambar2 pun awesome! :)

    ReplyDelete
  16. perghhh bestnyaa menang T-T tahniah pada pemenenang :D

    ReplyDelete
  17. Tahniah! buat dedua pemenang bertuah.

    ReplyDelete
  18. tahniah pada pemenang. takde rezeki kali ni.uhuhu

    ReplyDelete
  19. kecewa,..hahhah ; ) .takde la...dengan GA ni saya dapat ramai yang add follower..thanks semua..

    ReplyDelete
  20. Tak ada rezeki kali ni :( Tahniah kepada pemenang. Takpe takpe tunggu giveaway Kak Siqah tahun depan pulak hehe

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。