November 25, 2017

COMEBACK GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI


Okay. Nak join giveaway seterusnya. Aku kerja petang ni. Jadi, waktu pagi ini sesuai untuk join giveaway :D

Ramai blogger buat giveaway dalam bulan November ni. Mungkin sebab sudah hampir ke pengakhiran tahun 2017, nak juga berkongsi rezeki bersama rakan blogger yang lain. Alhamdullilah. 

Aku pun baru juga selesai buat giveaway. Seronok sebenarnya buat giveaway ni. Macam nak buat giveaway buku preloved sebelum tahun 2017 berakhir :D

Aku nak join giveaway yang dianjurkan oleh Raydah. Blogger yang kembali aktif selepas lama menyepi. Sebab tu nama giveaway ini adalah comeback. Hihi. Ray comeback dengan blog baru berwajah miminal dan domain sendiri dan semestinya bersama mood baru juga. 


Hadiah yang ditawarkan adalah a jar of Organic Hair Removal by Norah. Pertama kali aku dengar produk ni. Bersungguh google dan yes, menarik perhatian. Hihi. 

Mana tahu kalau ada rezeki kan? Bolehlah cuba produk ni :D 

Korang jomlah join sekali giveaway ni. Syarat yang dikenakan pun tak susah. Seminit dah boleh siap entri untuk giveaway ni. Hihi. 

Kalau nak join, boleh klik banner di atas ye. 

Good luck Siqah dan you too ~ :)

24 comments:

  1. Moga-moga ada rezeki untuk Siqah...amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insha Allah. Amin. Thank you Kak PC :)

      Delete
  2. Goodluck, siqah! ๐Ÿ˜Š Syaza pernah dengar pasal Norah wax sebelum ni, teringin nak beli dan cuba sendiri. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Syaza :) Cubalah join GA ni, mana tahu ada rezeki menang :D

      Delete
  3. Saya tak publish lagi. Good luck , Siqah . <3

    ReplyDelete
  4. thnk you so much for joining. semoga bertuah ye.
    List of participant raydah dah update. nnt boleh la dtg jenguk. mmuahh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome Ray :) Nanti Siqah jenguk ye :)

      Delete
  5. Wahh unik hadiahnya.. Macam best.. Goodluck Siqah๐Ÿ˜˜

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom join Husniey ๐Ÿ˜˜ Thank you Husniey. Hope ada rezeki. Hihi

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。