October 12, 2017

OCTOBER BOOK GIVEAWAY BY BLOG SIQAHIQA




Hi bloggers! It’s time for blog giveaway! 

Yeayyy!! Hihi. 

Disebabkan bulan Oktober adalah bulan kegemaran aku, my birthday month 😊 Jadinya, aku berbesar hati untuk menganjurkan blog giveaway yang pertama.

Seram sejuk jugak sebenarnya nak buat giveaway ni sebenarnya. Hii. Lama sudah berfikir mengenai blog giveaway sebagai hadiah dan penghargaan untuk my followers, tapi duk pending je. 

Pending sebab duk fikir hadiah apa yang patut diberi. Akhirnya aku memilih salah satu barang yang aku suka. Dan rasanya rakan blogger yang dah lama follow aku mesti tahu kan? Cuba teka πŸ€” 

Yes! Tekaan anda tepat sekali. Hihi. Aku memilih dua buku untuk diberikan sebagai hadiah blog giveaway ni. Buku dalam kategori bukan fiksyen. Buku baru tau, bukan preloved.

1. Hati Ini MilikMu - Yasmin Mogahed (versi Bahasa Melayu) 
2. How to be Interesting (In 10 simple steps) 

Bukan ini saja hadiah yang dua pemenang akan dapat. Ada hadiah misteri daripada aku. Maksudnya, hadiah korang bukan hanya buku. Haa misteri kan, kan? Hee. 

Nanti aku akan bagitahu semua hadiah semasa pemenang diumumkan :) 

Jom follow syarat-syarat untuk join October Book Giveaway by Blog Siqahiqa

1. Follow blog Siqahiqa
2. Follow Facebook page BLOG SIQAHIQA [LINK]
3. Follow Instagram @haqisfila [LINK]
4. Komen mana-mana satu entri dalam blog ini. 
5. Copy banner dan buat satu entri bertajuk “October Book Giveaway by Blog Siqahiqa”. (please backlink). 
6. Publish entri anda dan tinggalkan link pada ruangan komen di sini. 

Semua syarat wajib dibuat. Senang je kan? Tak sampai lima minit boleh lengkapkan semua syarat :) 

Giveaway ini akan berlangsung selama sebulan dari 12/10/2017 hingga 12/11/2017. Pemenang hanya dua orang saja dan akan dipilih berdasarkan konsep lucky draw yang akan dicabut oleh aku sendiri. Pemenang akan diumumkan dalam masa seminggu dari tarikh tamat. 

Jemput semua rakan blogger untuk memeriahkan giveaway pertama blog ini dan selamat berjaya ^_^ 

46 comments:

  1. Buku How to be interesting tu macam interesting je, kan. Kena join juga ni. Nanti kita buat entry eh. Hihihi.
    Finally, dah ada FB page. Congrats siqah. Hihihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nanti Shea join tau 😍 Hehe, malu rasanya buat FB page. Tapi buat jugaklah. Hee. FB page Shea apa ek? Tak jumpa pulak.

      Delete
  2. mcm best je hati ini milikmu tu, nanti sha join!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best best. Hee. Nanti sha join okay, thank you 😊

      Delete
  3. Insya Allah nanti nak join! :D

    ReplyDelete
  4. good luck, and happy birthdy. insyaallah kalau ada masa mimin join

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ for the wish mimin. Nanti de masa join GA ni ye. TQ :)

      Delete
  5. Nanti Syaza join ye.. Bookmark dulu. Hehe 😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Noted. TQ Syaza, join nanti tau. Hee 😊

      Delete
  6. http://www.syuhadasalleh.com/2017/10/12/october-book-giveaway-blog-siqahiqa/

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum, saya join ya :D

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  8. join :)

    http://ohthrillers.blogspot.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  9. Sha joint..
    http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html?m=1

    ReplyDelete
  10. Akak join :)
    http://hilmirdadaud.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  11. bismillah... aida join. tapi tu la, aida xde instagram :( moga diterima la ye penyertaan aida.
    http://www.adianiez.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  12. mrs pip join!

    http://www.mrspip.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog.html

    ReplyDelete
  13. Saya join =)

    http://at-tarmizi.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  14. Siqahh. Nanti Nani join. Omg buku Yasmin Mogahed tu menarik perhatian Nani sangat πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join tau Nani. Siqah tunggu ni. Hehe 😊 mana tahu ada rezeki kan. Good luck :)

      Delete
  15. Join!

    http://ceritaaisyaismail.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  16. join :)

    http://itsmelyya.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  17. Jon GA ni :D

    https://farhannajafri.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  18. Saya join :
    http://thezofiroh.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  19. Siqah, lea join jugak ye...

    http://www.leaazleeya.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  20. Salam siqah, cikla join.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html?m=1

    ReplyDelete
  21. JOINED !

    http://nonasani.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html
    IG : @gelaktawa
    FB : Nona Qiyah En Sani

    ReplyDelete
  22. My dear sister happy birthday in advance. Can I? hehe

    Buku-buku tu nanmpak menarik angat. BOOKMARK dulu nanti ira nak join jugak tau πŸ™‹

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mestilah boleh Ira sayang <3 TQ for the wish :)

      Nanti Ira join okay GA akak. First time buat GA, excited lebih ni. Hehe. 😊

      Delete
  23. Saya join ...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  24. Wahhh menariknya hadiah2 Siqah ni. Ana join juga.

    www.anasuhana.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  25. saya join!

    http://najahmustapa.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  26. yeeeyy saya join.
    http://www.aswaleyla.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  27. gee join!

    http://www.sisgee.com/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  28. Good luck on your giveaway siqah syg <3 <3 <3

    ReplyDelete
  29. hi siqah,irda join..jemput baca di

    http://irdagarmin.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  30. Assalamualaikum saya join juga ya ^^

    https://ctroxalynna.blogspot.my/2017/10/ga-october-book-giveaway-by-blog.html

    btw comel n kemas blog sis.. suka tengok ^^

    ReplyDelete
  31. http://ape-kinah.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  32. Reen Join!

    http://renex89.blogspot.my/2017/10/october-book-giveaway-by-blog-siqahiqa.html

    ReplyDelete
  33. wahh meriah GA iqa.. ada masa nina join

    ReplyDelete
    Replies
    1. TQ Nina. Ada masa nanti kindly join ye :)

      Delete
  34. Good luck for your give away!

    Rasa macam nak buat jugak tapi still thinking about what to give as the prizes. #kospostagedarijepunkemalaysiakenafikir #strugglebloggerdudukjauh

    nurulrasya.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jauh sangat tue dari Jepun. Kos postage je boleh nangis T_T

      Delete
  35. Dah masuk dalam draft :D Will join this very soon! <3

    hanisamanina.com

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。