August 13, 2017

PLANNER GIVEAWAY BY EECA SHYAA


Siapa blogger yang tiada planner dalam hidup dia? Sila angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿผ Macam aku nampak kalau korang akan tangan kan? Haha. Sila tinggalkan komen kalau sudi ๐Ÿ˜Š

Aku pernah beli satu planner long time ago. Beli sebab semestinya planner itu comel. Tapi, aku tak pernah guna. Beli je semangat weii. Sudahnya, aku bagi pada charity. Aku bagi sekali dengan buku-buku yang aku dah tak nak dulu. 



Bila tengok planner giveaway yang dianjurkan oleh Eeca, rasa macam berkenan pulak to have my own planner. 

Aku ada baca beberapa blogger yang ada planner. Cantik-cantik planner dorang. Bukan kulit planner je cantik, isi kandungan pun cantik jugak. Gigih sungguh ๐Ÿ‘๐Ÿป

Sebenarnya aku jenis yang follow the flow je. Takde nak plan bagai. Kalau rasa nak buat, aku buat. Termasuklah dengan blogging. 

Mungkin sudah tiba masanya untuk aku jadi orang yang plan and put notes on everything happen in my life. 

Wish me luck ๐Ÿ˜Š

Let's join this giveaway ๐Ÿ’•

23 comments:

  1. Good luck Siqah..
    Sis pun join untuk memeriahkan lagi giveaway Eeca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy! Terima kasih kak LZ dan good luck too :D

      Delete
  2. Goodluck Siqah๐Ÿ˜๐Ÿ‘Œ
    Selamat bergiveaway

    Moga murah rezeki

    ReplyDelete
  3. Terancang itu bagus..merancang itu baik tapi takdir itu hakikat..kita usahakan sahaja..nanti Allah SWT bantu..selamat bergiveaway Siqah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa pun kita berusaha, InsyAllah Allah bantu :) Terima kasih kak PC :)

      Delete
  4. Good luck, Siqah :D
    Lama tak datang blog, Siqah! Cantiknyaaaaa <3

    Fatina | www.theinfinitywords.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Fatina :)
      Hihi. Baru tukar template lagi <3

      Delete
  5. kannn. jealous gak kekadang tengok blogger yang ada planner. dah la lawa, kemas pulak tu arghhh. hahahha. btw goodluck! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Kann! Tengok je mampu, nak buat macam berfikir banyak kali jugak. haha. Thank you :D

      Delete
  6. bestnya dapat planner.. semoga berjaya menang hadiah tu.. Aamiin

    ReplyDelete
  7. mmg comel planner nii.. btw gud luck kak siqah!

    ReplyDelete
  8. Reen ada planner tp mcam dah xtulis sangat dah. huhu

    ReplyDelete
  9. gud luck..semoga Siqah menang planner dari GA ini..

    ReplyDelete
  10. Cantik ehh planner dia
    Zety pun jenis tak organized sangat so mmg xda la planner ni. Tapi bagus jugak kan ada planner

    ReplyDelete
  11. Sama la kita. Walaupun ada plan last2 ikot mood je..
    Best of luck Siqah (y)

    ReplyDelete
  12. Ira ada planner pun catit bab hutang dengan bajet bulanan je hehe. Yang lain-lain hal pakai redah hahaha

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。