August 22, 2017

Would You Rather Book Tag

Ada orang panggil E-Book sebagai E-Novel. Macam kelakar pulak dengar. Kenapa bukan E-Buku? Hihi.  Mood untuk update blog masih m...
August 14, 2017

Review Buku Fixi | Kelabu by Nadia Khan

Dah lama aku perhatikan buku-buku terbitan Buku Fixi tapi aku tak pernah teringin nak beli. Mungkin masa tu macam pelik dengan tajuk buku ...
August 13, 2017

PLANNER GIVEAWAY BY EECA SHYAA

Siapa blogger yang tiada planner dalam hidup dia? Sila angkat tangan 🙋🏼 Macam aku nampak kalau korang akan tangan kan? Haha. Sila tinggalk...
August 10, 2017

My Most Favourite of Premium Basic Duckscarves - Matte Satin Silk

My-not-so-perfect flatly for Mango PERINGATAN: Semua pendapat dalam entri ini adalah pendapat peribadi aku. Dan aku terima pendap...
August 07, 2017

JULY 2017 WRAP UP

Hello semua ~ Apa khabar? Sihat ke? Dah lama tak jenguk kalian semua 😐 Sebagai permulaan untuk bulan Ogos 2017, entri pertama ...