July 21, 2017

THE DAYS WHEN I DON'T FEEL LIKE BLOGGING

Blogging doesn't always come easy. Ada ketikanya aku buka laptop, merenung laptop dengan fikiran kosong. Niat di hati un...
July 13, 2017

JUNE 2017 WRAP UP

Hello semua ~ Masih mood raya ke tu? Hujung minggu ni aku akan beraya di kampung sebelah Ayah pula. Lewat dua minggu pulang ke ka...
July 11, 2017

A TRUE STORY - I'VE BEEN LOCKED OUT OF HOUSE BY MY HUSBAND

Yes. You read it right. Aku telah dikunci di luar rumah oleh encik suami. Kami tak gaduh tau. Haha.  Kisahnya begini. Suami ...
July 08, 2017

THIS BOOK LOVES YOU by PEWDIEPIE

Believe me, you will love this book too =)  Dah lama aku berkenan dengan buku ni. Selalu jumpa di kedai buku tapi tak beli. ...

BOOK REVIEW | PERFECT by CECELIA AHERN

Hello all ~  Masih ingat akan novel pertama daripada Flawed series bertajuk Flawed? Aku ada review mengenai novel Flawed DI SINI...
July 04, 2017

PHONE MASUK SUSU O_O

Haha. Boleh tak nak gelak dulu sebelum cerita? 🤣 Serius rasa kelakar sungguh bila biasanya dengar phone masuk air. Tapi kali ni, ph...