June 25, 2017

SALAM AIDILFITRI



Salam semua ~ 😊 

Pasti semua tengah sibuk menyiapkan juadah hari raya esok kan? Masak apa tu? Hihi. 

Sebenarnya, aku bercadang untuk update satu entri semalam tapi tak sempat pula. Sibuk memanjang. 

Sekarang, pada jam 12.37 pagi, aku berada dalam kesesakan di Jalan TAR. Gigih kami adik beradik nak datang sini. Nak merasa meriahnya beraya di kota. KONON ~ πŸ˜… 

Menaip entri dalam kereta lah ni. Hihi. 

Di kesempatan ini, aku ingin mengucapkan

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 
        MAAF ZAHIR BATIN

Mohon maaf jika aku ada terkasar bahasa, terlebih gurau dan sebagainya. Salam 0-0 ye 😊

Have a safe journey and take care all. 

Till we meet again after Raya ^_^ 


30 comments:

  1. Selamat Hari raya too , yank !!! <3

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya siqahhhh :D tak sabar nak baca post raya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Hanis =) Raya Siqah biasa je. Gambar pun tak banyak ambil. Hee. Sekarang dah on the way pergi kerja πŸ˜…

      Delete
  3. selamat hari raya siqah..maaf zahir dan batin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya juga Irda. Maaf zahir batin

      Delete
  4. giler kentang menaip entri dalam kereta. Sumpah power!
    Happy Eid!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Boring punya pasal hadap jem :D

      Delete
  5. selamat hari raya, maaf zahir dan batin jugakkkk :D
    BV tahun nie beraya kat rumah je. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya BV! Maaf zahir batin =D
      Aik tak berjalan langsung ke BV? Busy layan tetamu eh =D

      Delete
  6. selamat hari raya! baru balik dari kampung smalam :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Mazni! Bestnya cuti lama. Siqah kerja dah semalam =D

      Delete
  7. Selamat hari raya siqah.. Lea mintak maaf ye kalau ada salah silap sepajang kita kenal.. Walaupun tak pernah bersua dan hanya di alam maya... Mane lah tahu ada terkasar bahasa atau terguris hati.. Maaf ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya Lea. Takde salah pun Lea pada Siqah. Siqah pun mintak maaf juga kalau ada salah silap Siqah sepanjang kita kenal kan. Di alam maya, realiti masih belum jumpa =) Salam 0-0 okay =)

      Delete
  8. Selamat hari raya Siqah ✌✌✌

    ReplyDelete
  9. Salam Aidilfitri Siqah 😍..
    Maaf andai ada salah dan silap sepanjang perkenalan kita di dunia maya ini.. πŸ’•

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri kak LZ 😍
      Siqah minta maaf juga jika ada salah silap sepanjang kita kenal ye kak πŸ’•

      Delete
  10. salam aidilfitri.. CT follow sini..
    have a blast syawal =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Aidilfitri Siti =) TQ follow sini =)

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。