June 25, 2017

SALAM AIDILFITRI

Salam semua ~ ­čśŐ  Pasti semua tengah sibuk menyiapkan juadah hari raya esok kan? Masak apa tu? Hihi.  Sebenarnya, aku berca...
June 23, 2017

MY SHOPPING HAUL IN TWO MONTHS (APRIL AND MAY 2017)

Ohhh sekarang dah tiba di penghujung bulan Jun 2017. Tapi aku baru nak bercerita mengenai kisah membeli pada bulan April dan May 2017....
June 22, 2017

ONLY ONE HARI RAYA SONG MAKES ME CRY MY EYES OUT

Bila tiba hari raya, semestinya kita pun akan dengar lagu raya. Feeling dengar lagu raya melalui corong radio dan online lain tau. A...
June 18, 2017

WHAT I BOUGHT ON LAZADA FOR HARI RAYA 2017

Korang pernah beli di Lazada? Aku baru saja terjebak dengan online shopping di Lazada. Rasa seronok juga tengok barang di Lazada. Se...
June 14, 2017

REVIEW NOVEL | TI AMO SWEETHEART 100 HARI by SURI RYANA

Dah kata aku adalah salah seorang peminat Suri Ryana, semestinya aku dapatkan novel terbaru beliau. Aku beli novel ini terus dari...
June 12, 2017

BOOKS I WANT TO READ IN THREE MONTHS

Assalamualaikum semua ~  Sememangnya aku adalah pengemar buku. Rasanya itu bukan rahsia lagi kan? Hihi. Sekarang sejak aku sudah...
June 09, 2017

BLUE SKY TAG

Hello everyone =) Macam mana puasa sehingga hari ini? Baik saja pastinya kan? Alhamdullilah. Aku masih mengalami sindorm ...
June 03, 2017

MAY 2017 WRAP UP

Hello semua ~ Alhamdullilah. Hari ni masuk hari ke-8 kita berpuasa. Sekejap je masa berlalu, kini dah tiba bulan Jun 2017 dan tiba ma...