May 25, 2017

Book Review | Words From A Wanderer - A Truly Inspiring Book

     Title: Words From A Wanderer     Author: Alexandra Elle     Pages: 58     Publisher: CreateSpace     Publication Date:...
May 21, 2017

APRIL 2017 WRAP UP

Dah hampir penghujung bulan Mei 2017 dan aku baru nak post mengenai April 2017 Wrap Up. Sooooo lambat. Kura-kura sungguh :D Buka...
May 20, 2017

A LITTLE LIFE UPDATE IN NUMBERED LIST

Hello semua ^_^ Rasa macam dah lama tak update blog. Enam hari pun sudah terasa lama sebenarnya. Rindu blog 😎 Aku malas nak upd...
May 13, 2017

PHONE MASUK AIR. TAK BOLEH ON. T_T

Sedih 😭 Tak capai dek akal rasanya bila phone masuk air pagi tadi 😭 Sedih sangat. Terus rasa blur dan tak indahnya hidup aku. A...
May 12, 2017

Here's A Quick Way To Download Free E-Books

Kalau korang ada tengok my InstaStory, rasanya dah tahu yang sekarang aku gila download E-Books sejak diajar oleh seseorang (na...
May 10, 2017

PULAU REDANG HOLIDAY TRIP : PART 4 - GOODBYE PULAU REDANG, FOODS HUNTING AND BUAIAN ALA LOMBOK IN TERENGGANU

Akhirnya aku tiba juga di entri terakhir dalam Pulau Redang Holiday Trip. Aku mesti terus up entri terakhir sebab kalau ditangguhkan aku a...