May 25, 2017

Book Review | Words From A Wanderer - A Truly Inspiring Book

Title:Words From A Wanderer

Author:Alexandra Elle

Pages: 58

Publisher: CreateSpace

Publication Date: 19 May 2013

Rating: ★★★★★
















Start your day by reading a good book ^_^
Ini adalah salah…
May 21, 2017

APRIL 2017 WRAP UP

Dah hampir penghujung bulan Mei 2017 dan aku baru nak post mengenai April 2017 Wrap Up. Sooooo lambat. Kura-kura sungguh :D
Bukan aku tak ingat post wajib setiap bulan untuk blog…
May 20, 2017

A LITTLE LIFE UPDATE IN NUMBERED LIST

Hello semua ^_^ Rasa macam dah lama tak update blog. Enam hari pun sudah terasa lama sebenarnya. Rindu blog 😎
Aku malas nak update blog namun gigihkan juga sebab aku masih nak b…
May 13, 2017

PHONE MASUK AIR. TAK BOLEH ON. T_T

Sedih 😭 Tak capai dek akal rasanya bila phone masuk air pagi tadi 😭
Sedih sangat. Terus rasa blur dan tak indahnya hidup aku. Aduhhhh!
Phone sangat penting weiii!! Semua benda …
May 12, 2017

Here's A Quick Way To Download Free E-Books

Kalau korang ada tengok my InstaStory, rasanya dah tahu yang sekarang aku gila download E-Books sejak diajar oleh seseorang (nama dirahsiakan :D). Setakat entri ini ditulis, aku …
May 10, 2017

PULAU REDANG HOLIDAY TRIP : PART 4 - GOODBYE PULAU REDANG, FOODS HUNTING AND BUAIAN ALA LOMBOK IN TERENGGANU

Akhirnya aku tiba juga di entri terakhir dalam Pulau Redang Holiday Trip. Aku mesti terus up entri terakhir sebab kalau ditangguhkan aku akan lupa. Seperti aku lupa akan entri te…