March 31, 2017

REVIEW FILEM | BEAUTY AND THE BEAST

Yes! Finally! Boleh tengok Emma Watson! Haha. Semalam berpeluang untuk menonton filem ini bersama Tasha. Rasanya aku boleh isytiharkan hub...
March 27, 2017

REVIEW FILEM - POWER RANGERS 2017

Go! Go! Power Rangers!   Filem ini adalah salah satu filem yang aku nak tengok dalam bulan Mac 2017. Ada aku ceritakan dalam  ENTRI IN...
March 24, 2017

SUNSHINE BLOGGER AWARD - AM I TOO LATE

Am I too late to post about this award?  Sunshine Blogger Award.  It was such an honored to receive this Sunshine Blogger Award from my...
March 22, 2017

When I Missed Two Important Things At Work

Korang pernah berada dalam situasi di mana korang buat perkara itu hari-hari without failed dan bila satu hari kau lupa, it lead to some...
March 20, 2017

Percutian Awesome di Best Western Petaling Jaya

Hello semua! Korang semua ke mana masa cuti hujung minggu lepas? Jalan-jalan kah? :) Agaknya mungkin korang dah puas bercuti di kawasan...
March 17, 2017

Pengambilan Calon Bakal Pegawai Kadet Angkatan Tentera Malaysia (ATM)

Hanya berkongsi info yang diberi oleh abang aku di group whatsapp. Ditujukan khas buat adik-adik lepasan SPM ☺ Abang aku pesan suruh seb...
March 15, 2017

BLOG COMMENTS AND GIFTS FROM BLOGGER FRIENDS

Sejak aku kembali aktif blogging iaitu pada bulan Mac 2016, aku telah dipertemukan dengan rakan blogger yang baik dan sentiasa menyokong bl...
March 09, 2017

BUKU PENA DAN PICAGARI BY DR KHAIRUL HAFIDZ

Maaf atas kelewatan untuk review buku Pena dan Picagari. Berjaya juga siapkan selepas dua minggu 😊 Buku Pena dan Picagari adalah buku...
March 08, 2017

6 MUST WATCH MOVIES IN MARCH 2017

Mac 2017 menyaksikan banyak filem yang menarik perhatian aku untuk ke pawagam. Aduh, bertambah habis duit nampaknya. Kalau tak sempat...