November 29, 2017

REVIEW FILEM | REMPIT SAMPAI LANGIT

Lama rasanya tak buat review filem. Ada tengok filem Tombiruo: Penunggu Rimba tapi tak buat review sebab masa tu tengah blogging sl...
November 25, 2017

COMEBACK GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI

Okay. Nak join giveaway seterusnya. Aku kerja petang ni. Jadi, waktu pagi ini sesuai untuk join giveaway :D Ramai blogger buat give...

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN

Selamat pagi, semua :)  Hari ni, aku nak join satu giveaway yang dianjurkan oleh blogger Irda Garmin sempena hari lahir Irda dalam...
November 23, 2017

REVIEW NOVEL | KANVAS by AYUMI

Meh sini aku nak buat review buku lagi. Hihi. Sekarang aku cuba nak siapkan semua review buku yang masih dalam senarai. Ada banyak seb...
November 20, 2017

MY FAVOURITE STORIES IN THREE MONTHS

Blogging slump yang sangat teruk menyebabkan aku tidak post entri Month Wrap Up untuk tiga bulan. Kalau entri haul pulak aku ta...
November 17, 2017

BOOK REVIEW | LOVE AND HAPPINESS BY YASMIN MOGAHED

I have received this book as my birthday gift and really eager to read it. But, blame my reading slump. I just finished reading this ...