December 31, 2017

WHAT'S INSIDE DUCK PLANNER 2018

Hello semua :) 

Entri kedua dalam bulan Disember. Loser gila rasanya aku sekarang. Aku rindu nak blogwalking, update blog tapi kekangan masa menyebabkan aku tak buat semua itu. H…
December 20, 2017

BEAUTY TALKS | PRODUCTS I'M CURRENTLY TRYING

Hello semua! :) Lamanya tak bersiaran dari dunia blogging. Hampir sebulan! Hanya bersiaran di Instagram, Twitter dan Facebook saja.  Cuma blog saja sering ditinggalkan, tergantun…
November 29, 2017

REVIEW FILEM | REMPIT SAMPAI LANGIT

Lama rasanya tak buat review filem. Ada tengok filem Tombiruo: Penunggu Rimba tapi tak buat review sebab masa tu tengah blogging slump. Malas gila nak on laptop. 
Aku pula jenis …
November 25, 2017

COMEBACK GIVEAWAY BY RAYDAH ALHABSYI

Okay. Nak join giveaway seterusnya. Aku kerja petang ni. Jadi, waktu pagi ini sesuai untuk join giveaway :D
Ramai blogger buat giveaway dalam bulan November ni. Mungkin sebab sud…

GIVEAWAY PERTAMA DARI BLOG IRDAGARMIN

Selamat pagi, semua :) 
Hari ni, aku nak join satu giveaway yang dianjurkan oleh blogger Irda Garmin sempena hari lahir Irda dalam bulan November. Dekat je tarikh birthday kita y…
November 23, 2017

REVIEW NOVEL | KANVAS by AYUMI

Meh sini aku nak buat review buku lagi. Hihi. Sekarang aku cuba nak siapkan semua review buku yang masih dalam senarai. Ada banyak sebenarnya tapi aku hanya akan buat review buku…
November 20, 2017

MY FAVOURITE STORIES IN THREE MONTHS

Blogging slump yang sangat teruk menyebabkan aku tidak post entri Month Wrap Up untuk tiga bulan. Kalau entri haul pulak aku tak post entri untuk lima bulan. Teruk betul.
Beginilah…