December 08, 2016

END YEAR MINI GIVEAWAY BY MELLYA & FRIENDS


KLIK SINI UNTUK JOIN

Aku adalah salah seorang sponsor untuk giveaway ini. Pertama kali jadi sponsor. Lepas ni,  plan nak menjadi sponsor secara aktif. Nak buat giveaway sendiri rasa macam tak mampu nak handle dan takut tak dapat sambutan jugak nanye. Hihi. Jadi sponsor lagi best πŸ˜‰ Sesiapa yang memerlukan sponsor giveaway, bolehlah contact aku ye ☺


Aku sponsor dua hadiah iaitu Aryana Couture Shawl dan Pink Notebook. Banyak lagi hadiah lain disenaraikan oleh sponsor yang lain. Semua menarik tau!

Jemput ye semua rakan blogger join giveaway ni. Syarat penyertaan pun senang je. Harap semua jujur ikut syarat yang ditetapkan ye 😊 Agaknya siapa yang bertuah dapat hadiah daripada aku ek?  ❤

Best of luck, all ☺


33 comments:

  1. Wahh, bestnya hadiah... nak join jugak tapi akak pun jadi sponsor, tak adil la kan.. huhu T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Tak adil lah kak. Hihi.. Kita kena join GA lain lah gitu :D

      Delete
  2. Replies
    1. Hee. Thank you aina :) Ada masa nanti join lah eh :)

      Delete
  3. shawl tuuu , the color is beaut !

    ReplyDelete
  4. nak menang hadiah akak boleh x??? comel sangat !!! x sabar nk tgk sape dapat hadiah tu..hahahaha.. pink notebook tu tak tahan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. boleh boleh :) Hope unni lucky to win my prizes. Chewahhh. Macamlah gempak prize nya. Kiki. Pink notebook tue luaran je :D

      Delete
  5. Saya kurang faham. Siapa yg sponsor sebenarnya ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayat saya susah nak faham ke? Rasa if awak baca, faham je kot

      Delete
  6. ok dah join siqah.. hii.. bagus jugak jadi sponsor.. tak pening kepala ..kalau ada orang lain handle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy! Thank you wani for joining :D Best of luck untuk awak :)

      Kan.. siqah jadi sponsor jela dulu. Rasa tak cukup masa nak handle kerja dan blog sekali :)

      Delete
  7. waaa. shawl tu lawaaaa siqah!!.. colour dia tuuuu.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Busyra join lah :) Maybe ada rezeki menang shawl tu :D Hihihi

      Delete
  8. cantik kaler shawl tu.
    Akak rasa kalau siqah buat GA sendiri, ada aje yang join.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Akak dah join ke? Mana tahu ada rezeki memang shawl :D
      Siqah tak yakin nak buat GA sendiri kak. Maybe satu hari nanti nak jugak buat sendiri GA nanye. Hii. Kalau siqah buat GA, akak join eh nanti 😊

      Delete
  9. Chika , nanti ada jadi sponsor lagi please ajak nadia sekali . Thanks . =)

    ReplyDelete
  10. Dua2 hadiah kak siqah best, hadiah yg lain pun best,sebab tu mai lelaju dah join haritu,hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Yeayyy! Thank you Mai support GA ni. Semua hadiah best kan.. Mana tahu ada rezeki Mai dapat hadiah daripada akak :D

      Delete
  11. Hi Siqah :)
    Aqma join GA ni.. hope dpt la hadiah dari Siqah.
    Hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Aqma :)

      Thanks tau join GA ni. Mana tahu kan dapat hadiah daripada Siqah. Hihihi

      Delete
  12. Bestnya buat giveaway n jadi tukang sponsor.
    Saya masih berjinak-jinak lagi. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hii. Siqah pun pertama kali ni dear :)

      Delete
  13. jemput join jugak ! jom jom meriahkan lagi kita punya GA :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy! Lagi dua minggu je nak join kan mek :D

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。