November 08, 2016

Shanghai Fridge Magnet Giveaway by Jari Manis & Scdha Sein Travel

KLIK SINI UNTUK JOIN 

Dah lama rasa tak join Giveaway. Kali ni, aku telah di-tag oleh AinAthirah dan Wani Sukarno. Thank you dear =)

Aku nak join GA yang dibuat oleh blogger Jari Manis dan Scdha Sein. Hadiahnya adalah seperti yang ada dalam gambar. Cantik semua fridge magnet Shanghai. Berminat nak letak satu di peti sejuk rumah. Hehe. 

Syarat penyertaan senang je. Aku dah follow blog Jari Manis dan Scdha Sein sejak sekian lama. Suka baca kisah travel mereka berdua. Bukan setakat blog, Instagram pun dah follow jugak. Hehe. 

Dengan ini, aku nak tag rakan-rakan blogger yang lain:

Kepada rakan blogger yang tak di-tag pun boleh join jugak. Jom meriahkan GA oleh travel blogger yang manis ini ^_^


Best of luck, all.

39 comments:

  1. Tq yank tag nadia. Nnt nadia buat satu entry . Goodluck too~=)

    ReplyDelete
  2. Terima kasih Siqah... Good luck yeahhh... Done follow u back #151... Take care dear...

    ReplyDelete
  3. Siqah!!!! terima kasih sudi join GA kite..muah!!!

    ReplyDelete
  4. thanks siqah sbb tag busyra. btw gud luck! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome busyra. If free, join lah ye :)

      Delete
  5. BW dari giveaway -> http://www.huhahuhajerr.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    Follower #152

    ReplyDelete
  6. gud luck..yuk pun join gak contest nie..
    http://perniagaan-yuk.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html
    btw dah follow blog awk..klau sudi bleh lar singgah n follow blog yuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks yuk singgah dan follow blog siqah. Siqah follow awak kembali ye :)

      Delete
  7. singgah BW sii dari segmen yg sama..
    all the best.

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Abam Kie datang dari segmen yang sama dan terus follow blog yang comel ini. N0 160. Terima kasih.

    http://www.zukidin.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  9. gd luck dear!

    singgah dari GA yg sama :)

    http://www.rubiahkadir.com/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    ReplyDelete
  10. Blogwalking sini..done follow
    http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/shanghai-fridge-magnet-giveaway-by-jari.html

    Jemput join http://muslimahsejati96.blogspot.my/2016/11/november-giveaway-by-cp.html

    ReplyDelete
  11. hi, saya datang dari GA yang sama.. done follow sini :)
    Good Luck!

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。