November 15, 2016

7 DAYS , 1 WEEK BLOG CHALLENGE


Aku berkenan dengan cabaran yang dibawa oleh Rii atau nama glamor Sviors. Hehe. Cabaran diberi nama 7 DAYS , 1 WEEK BLOG CHALLENGE. Setiap hari ada satu topik yang telah ditentukan oleh Rii. Seperti gambar di atas :)

Menarik cabaran ni tambah lagi untuk orang yang sentiasa mengalami simptom writer's block macam aku. Aku nak join cabaran ni cuma minggu ni aku ada daylight activity di pejabat yang membuatkan aku kena kerja sehingga jam 8 PM. Dan kehidupan akan bertambah sibuk untuk minggu ni sebab KL team must achieve 70% of workload. 

Dengan itu,

Aku dah minta kebenaran Rii untuk join cabaran ni tapi aku tak habiskan cabaran ni dalam masa seminggu. Cuma topik yang sama akan aku post mengikut cabaran Rii. Kira bolehlah kan. Sedikit kelonggaran :D

Done! ☺

Love,
  IQA

27 comments:

  1. Memang susah nak achieve ni. Huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnnn.. tambah lagi orang yang bekerja ๐Ÿ˜… cuba tapi bukan seminggu lah.. jom join sekali. Hehe

      Delete
  2. haaa tu dia :) tk sabar nk tunggu cerita drp siqah ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Nantikan ye mek cerita daripada siqah. Hihi

      Delete
  3. macam menarik je challenge ni, macam nak try jugak hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom jom join jugak. Lagi ramai lagi meriah :D

      Delete
  4. erin pun rasa bulan 12 ni nak buat blogging challenge blog everyday for 31 days. tapi kena buat sendiri challenge tu so boleh fit dgn niche blog. but tak sabar nak baca post siqah nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. 31 days erin! Banyak tu. Hehe. Erin boleh buat. Siqah yakin erin banyak benda nak diceritakan. Hehe. Siqah visit blog erin hari-hari untuk next month nanti :D

      Hehe. Nantikan post siqah ye. Entah apa nak mengarut tu. Hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. Hehe. Kan el.. jom cuba sesama nak? :D

      Delete
  6. Wahh kak siqah join. Ada geng.. Blh la kot, janji abiskan semuanya.. Do the Best kak siqah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Yeayyyyy! Jom unni kita buat sama2 eh. Cuma bezanya unni habis cepatlah dalam masa seminggu. Akak habis lambat cabaran ni. Hihi. Thank you unni and do your best too :)

      Delete
  7. wahh ! goodluck wak ! i penah buat 30days challenge and gosh susah nak catch up tau hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Thank you nadhilah :) Siqah pernah buat jugak photo a day challenge. Itu tak habiskan pun cabaran. Terkubur begitu saja. Hehe.

      Betul tu.. susah nak catch up. Ini yang seminggu pun tak tahu bila habis. Hehe.

      Delete
  8. Replies
    1. Hi cikla.. terima kasih singgah sini :)

      Delete
  9. can't wait to read your posts :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you rasya :) Baca nanti eh post siqah. Hehe

      Delete
  10. Bagus cabaran macam ni..
    Atleast membantu untuk mereka yang tak ada topik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu kak. Tak lah berhabuk blog kita kan :D

      Delete
  11. wah.. bagus la awak. buat blog challenge ni. sebab hari2 akan up entry baru. gud luck siqah!. nnti hari2 sy terjah blog awk. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy! Datanglah terjah blog siqah ye hari-hari. Hihi. :D Best jugak join blog challenge. Ada jugak benda nak diupdate kat blog. Hee

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。