October 01, 2016

My Favourite Month

 

Hello Oktober! 

Aku paling suka bulan Oktober! Sebab aku adalah October babies! =D

Biasanya kalau bulan kegemaran mesti bulan hari lahir kan. Boleh juga bulan kegemaran adalah bulan di mana terjadinya kisah-kisah menarik dalam kehidupan. Sweet memories =)

Kalau aku, selain bulan Oktober, aku suka bulan Ogos. Aku dan suami berkahwin pada 9 Ogos 2014. Semestinya bulan aku berkahwin menjadi bulan kegemaran. Hehe. 

Apa bulan kegemaran korang dan sebab apa? 

Cer cerita 。^‿^。

24 comments:

  1. My favourite month is October and I'm October babies too :D

    ReplyDelete
  2. March sebab birthday. Erin tak kawin lagi so takde fav month lain hahaha tunggu kawin kang haa baru update balik fav month tu πŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Okay erin. Siqah pun tunggu erin kahwin eh. Nak tengok bulan kedua kegemaran erin bulan berapa 😬

      Delete
  3. Mek will be : july :) birthday mek july, husband pon july. Mac bulan kahwen. Tp fav july :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Berganda fav namanya tu mek! Satu bulan sambut birthday dengan suami. Senang nak sambut :)

      Delete
  4. May for sure! it's my birthday hiks

    ReplyDelete
  5. kalau tahun masihi,
    bulan 12 lah sebab hari jadi den ada dalam bulan tu...
    kalau tahun hijrah,
    opkoslah bulan syawal.. mwehehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hujung tahun ye awak. Paling muda antara yang tertua lah ni. Hiks :D

      Haah lah dear. Boleh tak lupa bulan syawal. Ingat masihi je. Hehe. Syawal is my favourite too! Siapa tak suka raya kan? :D

      Delete
  6. Replies
    1. Haha! Obviously dear :) Hye August babies 😍

      Delete
    2. nak tambah oktober jugak lah :D I love autumn!!

      hanisamanina.com

      Delete
    3. Bestnyaaaaa!! Autumn in my heart :) Nanti upload gambar autumn banyak2 dear. Siqah teringin nak pergi merasa autumn pulak :)

      Delete
  7. fav july sbb birthday dan anniversary parents. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hye July babies :) Seronok kan bulan sekali dengan anniversary parents. Sure ingat tiap tahun dan celebrate sekali :)

      Delete
  8. owh october babies yeee....:)happy birthday in advance ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh awal sangat nie dear wish.. Hihi.

      Delete
  9. Replies
    1. Yeayy! Sama birthday dengan mak lela. Berapa hb kah?

      Delete
  10. tak tahu nak favorite bln mne..semua macam same je. lahir hujung bln, so confius lak, nk suka bln lahir ke bln slpsnye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahah. Aduh, baru first time jumpa orang confius nak suka bulan sebelum or selepas. Hee. Tak kisah awak. Betul jugak tu. Sama je rasa semua. Hii =D

      Delete
    2. dah lahir 30hb..klu ngn celcom kn celebrate dr 30hb smpi 6hb berikutnye..tu yg confius tu..hihi

      Delete
    3. Hahah.. ooo begitu ceritanya.. makanya,,, salahkan celcom. Kiki

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。