September 07, 2016

The Little Things | DOTS

Hi semua =)

The Little Things untuk aku buat masa sekarang adalah gambar-gambar kecil dan comel pelakon Korean Drama, Descendants of the Sun. Hee. 

Aku peminat tegar drama ni. Serius! Suka sangat! Sampai tahap nampak buku DOTS, terus ambil tanpa berfikir panjang. Haha! 

Comel kan? Hehe. Suka tengok mereka dan kini dalam gambar pulak. Cuma aku masih letak dalam buku je. Tidaklah aku tampal kat dinding. Kena bebel teruk dengan suami nanti. Hehe. 

 
Gambar di atas adalah daripada buku ini. Peminat tegar DOTS wajib dapatkan buku ini di Popular. Buku ni penuh dengan gambar berwarna babak-babak menarik, romantik, dan comel dalam drama DOTS bersama dengan skrip ketika babak itu. Cuma skrip ditulis dalam Bahasa Melayu, jadi pelik pula bila baca. Hehe. 

Tak kisah. Asalkan bila rindu boleh tengok gambar :) 


Photo A Day Challenge #7 - The Little Things

22 comments:

  1. Salam Pagi...
    Nieyl singgah sini...♥
    amboiii...minatnya diaaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat petang nieyl.. Tq singgah sini. Hee.

      Minat sangat ❤️πŸ™ˆ

      Delete
  2. Morning! Sally singgah sini…wahhh! Best gila kalau macam ni Sally pun nak! Hahahaha..gagah tau kalau macam ni..sellaunya Sally suka buat poskad je :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evening Sally! Haha! Minat sangat katanya. Beli je apa yang ternampak. Hehe. Kalau ada poskad, bagitahu siqah ye. Nak kumpul jugak! 😁

      Delete
  3. Best eh cerita ni? Ade lawak tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best!! Ada lawak lah jugak sikit2. Lawak comel πŸ˜†πŸ˜

      Delete
  4. Tak sangka sampai ada buku pulak. btw nice XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Kan.. Penangan Dots hebat sampai ke buku..

      Delete
  5. I passed this stage. Hehe, dulu kalau tgk drama, sampai print gambar letak kat dinding. Tapi dah stop dah. Siqa penah tgk buku the triplets Song Il Kook? Ni antara buku yg saya nak beli. Konsep macam sama dgn buku yg Siqa cerita kat atas, tapi gambar2 dia versi kartun.

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh sampai print letak gambar kat dinding. Hehe. Mujur dah passed this stage ek 😁 alamak hanis, tak pernah dengar pulak buku the triplets tu.. Huhu

      Delete
  6. wah3....
    akak minat jgk drama nih tp idok la mcm awak dik hehehe...
    cite korea bkn sbb hero n heroin ensem n cun tp jln cite dia...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Setuju dengan akak! Jalan cerita best. Kira bonus lah bila pelakon handsome dan cantik 😁

      Delete
  7. x tgk lg cite ni..haha..tunggu reda fenomena dlu then bru tgk..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Silalah tengok ye mas. Tak lama je tu fenomena drama ni. Hee

      Delete
  8. mula sbnrnya td nk tnya DOT tu apa. dah bc paham la.. heheh

    ReplyDelete
  9. wahhh.. rajinnya...

    psssttt... Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #25

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/09/senarai-url-blog-25.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
    Replies
    1. Welcome mia.. And my pleasure 😊

      Delete
  10. ramai ckp cite nie best.. tp e'in tak tgk pun.. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tengok, sangkut nanti e'in. Hee

      Delete
  11. uiihh, ni tahap 4 ni peminat ni :)

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。