September 26, 2016

#MYCYBERSALE IS BACK!

    Hello all =)

SALE! SALE! SALE!

Excited tak bila dengar ada SALE? Haha. Terus rasa nak klik apa yang patut di-klik :D

Sekarang iaitu dari 26 hingga 30 September 2016, sedang berlangsung #MYCYBERSALE2016 .

#MYCYBERSALE adalah jualan online secara besar-besaran dibawah teraju Pembangunan Multimedia Malaysia (MDeC).

Pelbagai jenis barangan ditawarkan pada harga yang jauh lebih murah daripada biasa. Ada yang menawarkan sehingga 90% diskaun.

Banyak laman web yang terlibat seperti Zalora, Lazada, Watsons, Padini, 11street, dan banyak lagi. Kepada sesiapa yang gemar membeli barang secara online, inilah masanya. Tambah lagi korang boleh dapatkan barangan pilihan dengan harga yang lebih murah. Sangat berbaloi kan? :)

Kalau nak tahu lebih lanjut, senarai laman web yang terlibat, boleh terjah ke laman web MYCYBERSALE2016.

Cuba teka aku beli apa? Haha. Semestinya buku!! Yeayyy! Aku baru saja beli tiga buah buku di MPHONLINE. Hanya buku yang aku senaraikan untuk beli sejak sekian lama. Dapat beli dengan harga lagi murah daripada biasa, sangat menyeronokkan.

Tabahkan diri agar tidak lebih berbelanja okay. Beli hanya yang korang perlukan dan suka saja.

Bilangan barang yang suka semestinya banyak kan, faham tu, sebab aku pun mengalaminya juga. Panjang senarainya. Hehe. Cuma pilih mana yang paling disukai saja.

Di sini, aku sertakan link untuk beberapa laman web pilihan aku. Nak senarai penuh boleh klik link MYCYBERSALE2016.
















Jualan murah ini hanya berlangsung selama lima hari saja. Pastikan korang tidak terlepas peluang!

Jom shopping dan berbelanja dengan bijak ye =)

22 comments:

  1. Cyg...! Thanks for sharing. Reen cuba berbelanja dengan berhemah. Bukannya apa, mata dah mula rambang tengok sale sehingga 90%..! Punah... Punah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Rambang mata kan reen 😁 semoga dapat berbelanja dengan berhemah. Hihi.

      Delete
  2. Boleh la bershopping sakan lepas ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 5 hari ni je nak shopping sakan.. untuk orang lainlah. Siqah beli buku je πŸ˜…πŸ˜…

      Delete
  3. dah grab dah kat book cafe tadi. jap lg singgah mane pulak tak tahu lerr, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh.. mek beli buku eh.. bolehlah nanti siqah nak sewa drpd mek kalau ada yang berkenan :)

      Delete
  4. Jarang sangat membeli secara online. Jual online pernah lah ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Wahhh gee ada kedai online ke? Cer promote sikit 😁

      Delete
  5. bestnya...tapi tak gaji lagi ini. Tunggu gaji baru boleh buka hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best kak. Asalkan sebelum atau pada 30hb Sept kak. Selamat membeli :)

      Delete
  6. Nampak jugak ahshtag ni memang berleluasa lately ni. Tapi kenapa eh sebenarnya ada apa sampai discount besar besaran ni ehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Promosi online katanya. Setiap tahun ada #mycybersale ni. Hehe..

      Delete
  7. Replies
    1. Sure rambang :D Mujur dah habis sale. Kiki

      Delete
  8. wah !! dan dan jarini tertekan #mycybersale lazada tu.. hee~

    ReplyDelete
  9. mesti smua nk beli.. hehhee
    nasib tak terjebak lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. memang pun awak.. mujur terjebak beli novel je. Kiki

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。