August 25, 2016

Spend & Win Contest by MPH Bookstores

Hi. I'm back! Hehe. Cepat kan? Aku tak boleh lambatkan perkongsian mengenai contest! YES! CONTEST! Itu yang terus up entri baru pagi ni =D 

Sebelum itu, terima kasih kerana memberi semangat untuk aku terus blogging. Sangat menghargai. Moga kita terus kekal menjadi rakan blogger dan mungkin rakan di alam nyata =)

Okay. Jom cakap pasal contest! Yeee--haaaa! 

Spend & Win Contest by MPH Bookstores

Aku baru tahu mengenai contest ni sebab semalam aku beli buku di MPH. Setiap bulan pasti aku ada beli buku. Peramkan dalam bilik, mana tahu boleh serap masuk dalam kepala. Haha. Tak lah. Aku beli dulu, nanti nak baca, ambik je. Hee. 

 
Hadiah! Hadiah! Menarik perhatian sangat bila nampak kereta di situ.

Proton Suprima S for Grand Prize dan 50 Monthly Prizes RM250 Cash Vouchers ( Aeon & Parkson )

How to Win: 
1. Spend RM50 and above in a single receipt at MPH Bookstores or mphonline.com
2. Fill up the contest form and answer the 3 questions provided.
3. Attach your receipt with the contest form and submit in the box located at any MPH Bookstores.

Terms and conditions:
1. Contest valid from 15 Aug until 31 Dec 2016
2. Open to all residents of Malaysia aged 18 and above except the employees of MPH Bookstores.
3. Each participant can submit multiple entries but only entitled to one prize. 
4. Purchase must be made in a single receipt and each purchase is entitled to one entry only.
5. All winners will be notified by email or phone call. 

Senang je kan? Banyak masa lagi untuk korang join jugak. Makanya, kepada semua terutama book lovers, jom sertai contest ini sesama. Mana tahu ada rezeki. Kita cuba je =) 

20 comments:

  1. hihi, mek bukak website MPH cari buku mek nak lepas tu takde :( tutup terus. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe mek boleh online lagi dan cari buku lain pulak :)

      Delete
  2. Masa pergi MPH tu tak perasan pulak contest ni. Mungkin boleh join bila pergi sana lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes.. Boleh lagi join. Lama lagi dateline..

      Delete
  3. Ala.. Lama dah tak pergi MPH..
    Seronok bila ada beli dan menang macam nie..
    Berbaloi-baloi membeli..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak.. Seronok kalau ada contest yang boleh dijoin. Akak pengemar buku. Bolehlah join kalau tergerak hati nak ke MPH :)

      Delete
  4. whoahhhh haruslah try laa hadiah lumayannn

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Kan.. Nampak kereta.. Voucher buku pun menarik. Hee

      Delete
  6. wahhhh....goodluccckk dear!!ni nak berdesup p mph ni...bagusnya siqah ni selalu beli buku..kat kl ni selalu irda g kunikonuya d klcc tu je..lama gak xp...rindu nak beli buku cam siqah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom irda join contest nie sesama =) Siqah memang selalu beli buku, kumpulkan. Nanti senang nak baca terus ambil je. Hee. Siqah pernah ke kinokuniya sekali je sebab jarang ke klcc. Kalau kat kinokuniya tu, fuhhh lgi banyak buku.. Lama ambil masa nak pilih tu. 😁 Nanti ada masa, irda p beli buku eh 😊

      Delete
  7. Rezeki siapa yang jadi pemenang nanti. ♥ Papepun, good luck Siqah..!

    ReplyDelete
  8. Hadiah memang sangat menarik.
    Hurmmm... tapi Mrs. A suka beli buku kat Popular + I'm popular members.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaa yeke Mrs A.. Siqah tak jadi ahli MpH je. Popular rasa nak jadi jugak ahli nanti =)

      Delete
  9. good luck siqah. sya jrg belu buku kt bookstore. tnggu bookfair, kite borongggggg. hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lagi berbaloi-baloi nanti πŸ€—πŸ˜‰

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。