August 04, 2016

Pencarian Bloglist untuk Blog GadisGenits

Selamat pagi semua =) 

Segmen datang lagi. Hehe. Aku nak join pula segmen pencarian bloglist yang dianjurkan oleh blogger Wanny. Kita support rakan blogger kita yang lain pula ye :)

Aku telah di-tag oleh Ainul Aqma. Thank you Aqma =)

KLIK SINI UNTUK JOIN

Tarikh tutup: 15 Ogos 2016

Dengan ini, aku nak tag 3 rakan blogger iaitu:

Kepada rakan blogger yang lain, jom sertai segmen ni juga :)

Good luck to us 。^‿^。

25 comments:

  1. Gut luck siqah.. Lea pown join gak.. hehe.. :)

    http://sotskirt.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  2. best of luck siqah :) and best of luck jugak untuk mek :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayy!! Best of luck untuk kita ye mek =)

      Delete
  3. dah join :)

    http://ajussix.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy! Tq mek melayan join segmen.. Hehe

      Delete
  4. Salam Blogwalking.

    Dari segmen yang sama.

    Good luck !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam mas =)

      Tq singgah sini. Good luck to us =D

      Delete
  5. Salam singgah...

    Kita sama-sama join

    https://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog-gadis.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck to you! Tq singgah sini ye =)

      Delete
  6. Semoga awak berjaya...singgah dari segmen yang sama

    http://starlavenderluna.blogspot.com/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Good luck tuk awak jugak! Tq singgah ye =)

      Delete
  7. Semoga tersenarai.
    Singgah joined segmen yang sama.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq. And good luck tuk awak jugak ye =)

      Delete
  8. Singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/08/pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    ReplyDelete
  9. All the best Siqah. Moga terpilih nanti

    ReplyDelete
  10. Salam...blogwalking here, terima ksih sudi join,

    Semak senarai blog :-
    http://gadisgenits.blogspot.my/2016/08/senarai-pencarian-bloglist-untuk-blog.html

    Pemenang akan diumumkan pada 16/8/16 good luck :)

    ReplyDelete
  11. Alahai hari ini last date dia. Hahaha.. sempat ke tak nak buat ni. Terima kasih siqah sudi tag. Semoga berjaya. =)

    ReplyDelete
  12. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。