August 13, 2016

OST Uncontrollably Fond : English Song

Selamat petang semua =) 

 
Siapa tengok drama Korea Uncontrollably Fond? Kalau korang tengok drama ni, pasti korang tahu ada satu English Song dalam drama ni.

I fall in love with the song as soon as I heard it at the first time in the drama. Serius suka sangat! Terus Google OST Uncontrollably Fond English Song dan yeayyy! Dah jumpa lagunya. 

Lagu bertajuk A Little Braver - New Empire

Setiap kali lagu ni keluar dalam drama Uncontrollably Fond, babak mesti yang sedih. Haih, tak tahu apa kesudahan drama ni. Tengok dah makin pening jalan cerita. Kasihan tengok mereka bertiga. Harap hero tak mati je last sekali. Please don't die.  

Okay. Okay. Sebelum aku melalut pasal drama, aku nak ajak korang layan lagu yang aku suka sangat ni. Suka lirik, melodi, dan suara penyanyi =) 

New Empire - A Little Braver 


I got a chance to say,
I miss you..

When it gets hard,
I get a little stronger now, 
I get a little braver now,
And when it gets dark,
I get a little brighter now,
I get a little wiser now,
Before I give my heart away. 

Happy listening, all =) 

17 comments:

  1. Replies
    1. teruk... ada ketumbuhan di kepala dan di tempat yang susah nak operate. kira kalau operate peluang hidup tipis..

      Delete
  2. lama dah ekin tak layan korea hihihihihi... nak layan lagu pun xde

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. minat cik ash ke lain tu rasanya :)

      Delete
  3. alahai siqah. akak ko ni x tgk drama korea la syg :)
    drama melayu pun missed hi hi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. siqah pulak tengok drama korea je kak. drama melayu ke parit tak tengok. hehe :)

      Delete
  4. Replies
    1. haha! nampak sangat ek? haah kak.. tegar! :D

      Delete
  5. kdg2 ad jugak ter layan cita korea ni. heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. beruntung cerita tue menjadi pilihan :D

      Delete
  6. mek suka cite My Lovely Girl tu. cite tu banyak lgu best2 :) teringattt btol dekat rain ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mek minat rain rupanya ye :) Hehe. Siqah layan jugak my lovely girl tu. gandingan mereka berdua kena jugak..

      Delete
  7. hehe..xlayan drama korea..tp cam best pulak siqh dah buat entry ni...lirik lagu tu best

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. irda boleh dengar lagu jela.. kalau nak tengok drama nie, lagi dialu2kan. hee

      Delete
  8. sy da byk ketggln dram2 korea ni...kalu dulu sy lah hantu nyer hahahaha

    ReplyDelete
  9. Reen pun fall in love dengan lagu ost cerita ni ♥

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。