August 07, 2016

My Lucky Number 33333

Assalamualaikum dan hello semua =) 

My lucky number 33333
 
Terima kasih sangat-sangat pada korang yang mengunjungi blog Siqah Hussin: Kenangan Abadi. Really appreciate it! =) 

Aku teruja walaupun baru banyak tu je pageviews. Hehe. Blog tak seberapa pun dan baru start aktif blogging semula. Doakan agar aku istiqamah dalam blogging ye =D 

Jika catatan aku dalam blog ini memberi panduan kepada semua, alhamdullilah. Jika tidak, hehe, maaflah ye =p 

Sekali lagi,

Dear followers and readers, 

Thank you much! Hope you enjoy your stay here! And keep visiting! =D

17 comments:

  1. Alhamdulillah,tahniah Siqah.Moga terus berkongsi apa juga ilmu dan ceritera pada rakan-rakan semua...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak PC :) Siqah masih belajar lagi. Apa saja yang siqah catatkan di sini lebih kepada peribadi juga. Hehe. Terima kasih kak PC sentiasa support =)

      Delete
  2. dah naik 200 dah by the time sy baca post ni :D wahhh tahniah!!

    hanisamanina.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jarang sangat terjadi camtu hanis. Banyak hari less than 200. Huhu. Takpelah siqah redha. Mana yang singgah sini sangat appreciate. Thank you hanis =)

      Delete
  3. Cantek nombor ini Siqah...
    Harap lebih kerap berkarya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Kebetulan kak saniah bukak dashboard dan nampak no nie. Terus snap. Hehe. Tq kak saniah support siqah. Insyallah akan terus berkarya =)

      Delete
  4. takkan jemu :) continue blogging okei :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you mek! Same goes to you too =)

      Delete
  5. waaaaa mmg lucky betul... cantik no tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Kan kak.. Kebetulan nampak lak no nie =D Tq kak selalu singgah sini =)

      Delete
  6. Replies
    1. Hee mesti nombor 3 bawa sesuatu maksud untuk akak kan =)

      Delete
  7. blog yg cantik...suka singgah..keep on writing ya dear...all the best..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you much irda 😊 really appreciate it =)

      Delete
  8. Cantik number. Semoga terus meningkat lagi

    ReplyDelete
  9. moga terus blogging ye siqah :)
    tahniah...

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。