August 01, 2016

Monday Blues

Hello, all ~ 

 
Hahaha

Selamat pagi semua =) 
Nampak sangat kan? Aku mengalami sindrom Monday blues. Malasnya rasa nak kerja hari ni. Rasa nak sambung tidur je. Tu lah, tak cukup tidur masa cuti. Siapa suruh kau marathon tengok drama Korea? Kan dah terkesan sekarang. 

Dah drama Korea best, nak buat macam mana ek. TERtengok pulak. Hehe. 

Korang rasa aku tengok drama Korea yang mana daripada to-watch-list drama Korea yang aku bagi dalam entri W - Two Worlds? Hehe. Nanti aku cerita dalam entri seterusnya ye.

Sekarang, masa untuk KERJA dan KERJA. Mencari rezeki yang halal untuk kehidupan =) 

Selamat bekerja semua.

Have a nice day.

21 comments:

  1. Hahaha. Monday Blues juga ni.
    Kerja tak jalan-jalan lagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Sampai tengahari monday blues shea. Malas kan kalau kerja isnin. Hehe.

      Delete
  2. Hihihi...amboi adik sorang ni marathon tengok cerita korea..tapi betul..bila dah mula..nak stop tu macam tak best kan Siqah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa tq kak PC kerana memahami. Hehe. Betul sangat tu kak. Bila dah start tengok, tak boleh berhenti. Selagi ada episod selagi tu nak teruskan. Huhu. Tapi best lah 😁

      Delete
  3. same la mek kat siniiii. naseb boss tak de balik awal. kalau tak kul 7 jugak la baru start enjin kreta :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Kalau bos takde, mek boleh balik awal eh? Bestnya.. Siqah sama je. Kena balik lepas siap kerja jugak. Tak tentu.. Tapi kalau kul 7 mek kata, lebih kuranglah waktu habis kerja siqah juga..

      Delete
  4. Kalau dah sekali tengok mesti terjebak.. Tu yang bahaya drama korea ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan lea ~ bahaya bahaya. Org kata jauhi yang bahayakan diri tapi siqah dekatkan diri lagi ada. Hehehe.

      Delete
  5. heheheh... takpe dh nk kul 3 jap2 lg boleh sampai umah... sabo skit ye hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. baik kak. Hehe. Sikit sabar nak nampak pintu keluar ofis 😁

      Delete
  6. Drama W-Two Worlds tu memang best. Saya pun layan marathon, hari Sabtu lepas. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy! High 5 Faarihin! Hehe. Best kan kan kan.. Tak sabar nak tunggu episod seterusnya. Rasa lambat pulak masa berlalu ni =D

      Delete
  7. Org muda mmg suka tgk drama korea, akk dah kilauan gitew, tak layan dah, layan ustaz kazim atau syamsul debat jer

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe.. Yang akak layan lagi bagus kak. Hehe..

      Delete
  8. amboiiiii..monday blues ya..hehe..hari ni dah ok ke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Dah okay dah kak ayu.. Sampai pejabat kul 8 pagi hari nie =)

      Delete
  9. hehe..i lak kalau dah start keje rasa xnak cuti yang..hari2 rasa mcm banyak je bende xsiap

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bagusnya yang... First time dengar ada orang camni. Hehe. Alhamdullilahz Irda kalau sibuk maksudnya rezeki. Keep it up irda =)

      Delete
  10. dah 7 bulan tak pernah monday blues. heheheh sebab tak kerja dah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bestnyaaaaaa jue!! Tak kerja dah.. Seronok jadi surirumah ye sekarang =D

      Delete
  11. Kalau belah pantai Timur, Sunday Blues. Memang rasa malas nk mula kerja =D

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。