August 04, 2016

How To Add A Signature To Blogger Posts

Assalamulaikum dan hello semua =)

 
Seperti yang mungkin korang dah perasan, aku tukar blog template. Dan untuk template kali ni, ada banyak benda yang aku kena belajar sendiri. Hari tu, aku ada berkongsi mengenai satu topik iaitu:


Dan kali ni, aku nak berkongsi pula mengenai 

"How To Add A Signature To Blogger Posts".

Aku dah ada image signature (ambil daripada blog template yang lepas)

Aku hanya ikut saja panduan yang diberi dalam LINK INI. Cuma masalah yang aku hadapi sekarang adalah signature hanya dapat lihat jika view on phone saja. Kalau view on website, tak nampak pulak signature. Tak tahulah kenapa. Malas aku nak kaji lagi. Pening lah :(

Kalau korang nak add on signature, bolehlah terjah link yang aku berikan di atas ye. 

Aku saja letak cara-cara ini di blog agar senang untuk aku rujuk di masa akan datang dan mungkin akan beri panduan kepada korang juga. Maaf jika ada kekurangan ye. Aku pun insan baru belajar. Dan baru belajar sikit, dah pening. Acane tu? Haha.

Till then,

22 comments:

  1. Lea pown ada juga port utk signature ni dlm layout.. Tapi tak isi pown.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Nape lea tak isi pulak? Nampak semak ke? Hehe.. Kalau ada port untuk signature bagus dah lea.. Tinggal isikan je. Tak lah pening macam siqah. Hehe

      Delete
  2. kalau ada signature nampak mcm woww je blog tu kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Maybe lah ujie. Hee. Nampak macam menarik je kalau ada signature. Hee 😁

      Delete
  3. Cantik template .. plan nak tukar jgk tp xberkesempatan nak fokus betul2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq dear. Jenuh betulkan template πŸ˜… betul husna. Kena fokus betul2 kalau nak tukar template. Siqah pun buat berperingkat.. Huhu. Lama sangat masa nak diambil. Tak reti sangat kan..

      Delete
  4. Tulah kak PC perasan macam lain blog adik sorang ni..cantik..tak Siqah,slow2 ok nanti improve skill yang ada tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Tq kak PC 😊 Siqah usaha lagi untuk improve skill yang ada. Tq tau singah selalu blog siqah yang tak seberapa ni πŸ˜πŸ˜…

      Delete
  5. wahh rajinnha siqah belajar n godek2 buat template..tahniah dear
    ..tp i suka masuk blog u ni dear...cantik blog u ni..ni u buat sendiri ke dear?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq irda =) siqah terpaksa belajar sebab nak cantikkan blog. Terpaksa tau. Haha.

      Tq sebab suka masuk blog siqah. Rasa seronok bila ada orang suka masuk =) blog template siqah beli irda. Bila dah apply, kena edit sikit2 ikut apa yang hati kita nak 😊
      Kalau irda nak beli template, boleh tengok entri siqah tajuk Top 5 Minimalist Blog Templates. Kat situ siqah beli template =)

      Siqah tak tahu buat sendiri template πŸ˜πŸ˜…

      Delete
  6. Thankss siqah
    Mcm best jugak ni boleh try nnt

    ReplyDelete
  7. rajin goedk ea.. yui mmg malas dh godek blog sndiri.tu cacar merba..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Takdelah rajin sangat. Terpaksa sebab tak boleh tengok blog serabut. Rasa tak tenteram je selagi tak betulkan. Hehe.

      Delete
  8. hai akak comel..nice blog..
    mari singgah blog nya iska yah ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai iska =)

      Tq singgah blog akak.. Akak singgah blog iska nanti pula ye 。^‿^。

      Delete
  9. Tak reti akak bab-bab nak godek-godek blog blog. Blog akak tu pun orang lain yang tolong buatkan =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siqah pun wish ada orang tolong edit kan blog.. Hee. Tapi takpelah, buat sendiri walaupun susah.. Hee

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。