August 24, 2016

Hi Semua. Apa Khabar?


Hi semua.. Rupanya dah lebih 5 hari aku tak buat entri baru. Bukannya tak nak buat, tapi entahlah, tetiba ada sindrom writer block.

Ada juga draft dan masih tak siap. Bila entah nak siap? Tiada mood sekarang. 

Walaupun begitu, aku tengok pageviews blog ada juga peningkatan dari sehari ke sehari. Alhamdullilah. Walaupun tak banyak, aku tetap berterima kasih juga. Baik ada daripada tiada. Bersyukur apa adanya =) 

Terima kasih ye kepada korang yang selalu datang singgah sini dan tinggalkan komen. Appreciate sangat. 

Sekarang aku banyak menghabiskan masa dengan baca novel, tengok drama Korea dan tidur. Serius. TIDUR. Entah kenapa aku ada sindrom mengantuk sangat. Jam 10 malam dah tidur. Huhu.

Hari ni aku cuti. Bukan ada hal nak buat. Saja habiskan cuti sebab nanti tiga bulan aku tak boleh cuti. Ada rakan sekerja going for maternity leave. Patutnya hari cuti ini, aku suka update blog dan blogwalking but maybe not today. 

Aku akan kembali semula nanti ye. Mungkin esok atau lusa, atau hari ni. Manalah tahu kan kot petang nanti datang semangat blogging tetiba. 

Apa pun, I will come back. For sure. Thank you sangat-sangat kepada followers, readers, dan viewers yang singgah dan ada yang masih sudi tinggalkan komen. 

Aku akan kembali blogwalking nanti. Akan melawat korang juga. Berikan aku sedikit masa ye. 

Thank you so much. 

Have a nice day, all =) 

28 comments:

  1. Singgah pagi di sini ♥
    yela..sama la skrg nie asyik mengantok je...
    pelik sungguh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq nieyl singgah di sini ❤️

      Kan.. Sindorm mengantuk jadi kat kita berdua lah. Entah kenapa. Agaknya siqah sebab dah berganjak angka umur kot πŸ˜…

      Delete
  2. samala kita siqa. kadang2 ada gak kena syndrom writer block ni. kekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Kan nadhie 😁 Tq tau nadhie singgah sini. Nanti dah ada mood, siqah terjah nadhie ye.. Jangan lari tau. Kiki

      Delete
  3. perati je siqah tukar tukar template niiiii... hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha πŸ™ˆπŸ™ˆ Template erin dulu kan, Violin. Kiki. Siqah terpaksa tukar template lagi sebab template dulu takde auto read more. Tak suka entri panjang2 semua nampak. Hehe. Beli lagi theme kat Angga. Suka template dia 😁😁 dannnn dia sangat helpful πŸ˜‰

      Delete
  4. singgah sini... komen bagi semangat sikit untuk terus jadi blogger aktif 2016...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih Maria. Really appreciate your comment 😊 i will be back. Nak jadi blogger aktif macam maria jugak πŸ˜‰

      Delete
  5. lame betul tunggu siqah :) welcome back dear :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you dear =) Will be back soon, maybe.. Apa-apa, kita boleh email je eh mek. Hii πŸ€—

      Delete
  6. Replies
    1. Alhamdullilah anies sihat 😊 siqah sihat jugak, alhamdulillah. Tq anies for komen. Nanti siqah jenguk anies ye πŸ€—

      Delete
  7. jgn cuti tulis blog lama... nnti ada yg rindu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak ke yang rindu? πŸ˜‰πŸ˜ Tak lama kak. Nanti siqah kembali ye dan terjah akak sekali =)

      Delete
  8. haiii kak siqahhh senam robik jom

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh senam robik. Dah lama tak buat aini. Akak tunda join on weekend boleh? Hehe πŸ˜…

      Delete
  9. Replies
    1. Writer block menyerang sesiapa saja :D

      Delete
  10. Jumpa lagi nanti, Siqah. Take care :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq farrah singgah sini. Jumpa lagi nanti ye. Take care too =)

      Delete
  11. rs nyer ramai blogger mcm tu jg ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anies pun pernah mengalaminya ye =) Hope tak lama jela menyerang. Huhu

      Delete
  12. In sya Allah.. Nanti akan datang idea utk berposting.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee. Thank you reen. Hope so πŸ˜ŠπŸ™

      Delete
  13. keep on writing dear..spirit2..irda lak asyik xsempat je nak menulis...mood tu banyak masa lak xde..hehe...btw i luv ur blog...so tertunggu2 gak entry siqah yg cute ni..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terbalik pulak ek kita. Masa irda tak banyak pulak untuk menulis. Siqah masa ada cuma idea takde. Hee.

      Thank you dear sebab love my blog yang picisan ni. Hehe. Nanti siqah kembali up entri ye. Thank you tau bagi semangat πŸ˜πŸ€—

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。