August 14, 2016

Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM

Assalamualaikum semua =) 

Pagi hari Ahad yang indah ini, aku nak join satu segmen giveaway yang dianjurkan oleh blogger Elih Japahar. Teruja melihat hadiah menarik yang ditawarkan sebenarnya. Haha. 

Blogger ini baru aktif blogging selama 2 bulan dan terus buat giveaway. Bagus idea! Berkongsi rezeki sambil menambahkan kenalan. Insyallah, nanti ada rezeki aku buat giveaway juga ye =) Nak follow idea blogger Elih Japahar lah. Boleh kan? :D

 
KLIK SINI UNTUK JOIN

Hadiah yang ditawarkan adalah wang ringgit ( RM60, RM40, RM30 ) dan top up bernilai RM10 ( untuk 6 orang tau ). 

Dan paling best, hehe, adalah hadiah bonus untuk pemenang bertuah iaitu Mineral Coffee atau lebih dikenali sebagai Min Kaffe. 

Aku pengemar kopi dan aku rasa itulah hadiah paling menarik! Selama ni dengar je Mineral Coffee, tak pernah beli walaupun dikatakan bahawa kopi ini bagus untuk kesihatan. Mana tahu ada rezeki kan? Hehe. 

Menarik kan hadiah? 

Jadi jom rakan blogger semua join sekali giveaway ini. 

Lagi ramai lagi meriah!

Klik je link di atas ye. 

Selamat mencuba dan selamat ber-giveaway =) 

Good luck to us! 

27 comments:

  1. singgah BW and follow #112..http://www.kennymerligal.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapahar-dot-com.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgah BW dan follow.. Nanti saya balas kunjungan ye..

      Delete
  2. good luck dear...wahh cam best je,irda takde pengalaman bergive way ni,nak try jugak lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyyy! Jom jom irda.. Mari ber-segmen dan ber-giveaway 😍

      Btw, thank you dear =)

      Delete
  3. Good Luck Siqah! =)
    Menarik juga kalau dapat join ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Faarihin =)

      Jomlah join GA ni. Lagi ramai lagi meriah =D

      Delete
  4. singgah sini dari GA yang sama. semoga berjaya :)

    http://ramaramapendek.blogspot.com/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgah sini. Siqah balas kunjungan ye. Semoga berjaya juga =)

      Delete
  5. Singgah sini dari GA yang sama
    Gud luck =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq singgah ye :)

      Good luck juga tau awak =D

      Delete
  6. Terima kasih sudi join...

    Semak senarai peserta GA disini -->http://www.elihjapahar.com/p/peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah daripada segmen yang sama.Good luck !

    ReplyDelete
  8. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  9. Assalammualaikum...

    semoga berjaya dalam segmen atau giveway nie yer... Aminn..

    http://mselim3.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    mselim3

    pls: salam perkenalan..:)

    ReplyDelete
  10. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen sama...
    goodluck..

    http://jackarcherpunyabelog.blogspot.my/2016/08/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  12. Semak senarai peserta sekali lagi..yg belum join, jom jom jom! 22 september 2016 tarikh tutup..

    http://www.elihjapahar.com/2016/09/senarai-peserta-giveaway-tunai-rm200-by.html

    ReplyDelete
  13. hai,jom join giveaway saya! :D

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2016/09/first-giveaway-gomoshop96.html

    ReplyDelete
  14. Singgah dari segmen yang sama

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete
  15. ayu datang dari giveaway yang sama.. ada masa singgah la kat blog sy.. ayu ade buat segmen nnti free boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/giveaway-tunai-rm200-by-elihjapaharcom.html

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。