July 30, 2016

PENCARIAN BLOGLIST OGOS BY AISYHAH NYAIS

Assalamualaikum dan hello semua :) 

Tibalah masa nak join satu lagi segmen daripada Aisyhah Nyais. Mana tahu ada rezeki boleh tersenarai dalam bloglist Ogos pulak. Hehe. 

KLIK SINI UNTUK JOIN 


Syarat-syaratnya senang je. Follow, buat entri dengan tajuk yang diberi dan backlink kepada entri asal, dan tag 3 orang rakan. 

Dengan ini, aku nak tag 3 orang rakan blogger iaitu:

Siapa yang tak di-tag pun boleh join jugak. Jom korang support rakan blogger kita :) 

Good luck to us! =)

17 comments:

  1. Hai Siqah.. Tq tag Cikla. Cikla join nnti ye...

    Btw, selamat bersegmen... Happy blogwalking...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai cikla..my pleasure :)

      Happy bersegmen dan blogwalking juga cikla =D

      Delete
  2. Alaaa~ baru terjah sekarang ... Mcm tak sempat je nak join nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cer tengok due date bila. Hee. Banyak lagi akan datang segmen nanti..

      Delete
  3. Replies
    1. Hee. Tq much farrah. Hope ada rezeki di sini :)

      Delete
  4. Terima kasih sebab sudi join bloglist aisyhah untuk sesi Ogos ni. Nama dah di updated dari semasa ke semasa. Goodluck untuk pencarian bloglist ni hehehe! Thanks again ok ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. My pleasure dear :)

      Suka join segmen.. Hehe

      Delete
  5. Good Luck dear.. umie tak tahu lagi sempat ke tak nak join..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq umie :) Takpe, ada masa nanti join okay..

      Delete
  6. alamak dik tak sempat join..last semalam pulak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaa ~ Siqah pun lambat join segmen ni. Takpe. Nanti next segmen, siqah tag kak MV lagi ye =D

      Delete
  7. Rajin join segmen. Good Luck! =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe. Baru berjinak join segmen ni. Hee. Tq dear. =)

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。