May 18, 2016

Wordless Wednesday #6 - Dialog Moden

Assalamualaikum dan hello semua :)

 

Bukan tak nak cakap. 
Cuma kadang-kadang terbiasa dengan ayat yang biasa itu. 
Jom sama-sama mengubahnya :) 

Selamat pagi dan selamat bekerja, semua 。^‿^。

Love,

22 comments:

  1. Betulkan,..dah terbiasa. Lepas ni kena biasakan dengan sebutan2 yang lebih baik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak Farrah. Lidah nie dah terbiasa yang moden. Jom ubah sesama :)

      Delete
  2. hehe biasa ayat cilakak tu kalau dah tetiba terkejut dan nak marah.. pastu konpem cepat2 istighfar balik.. terbabas plak sebut kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi. Kalau tersedar cepat, dimaafkan. Tak sengaja kan namanya :h

      Delete
  3. Haha kaaaannnn..??..Mulut and tangan ni terbiasa dah cakap versi moden tu..Jom sama sama ubah..Tq atas peringatan Siqah.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan ainz Welcome dear dan mari sama-sama kita ubah apa yang moden tu walaupun sukar sebab dah nama tabiat :)

      Delete
  4. Good reminder siqah. Tp kalau dh selalu buat mcm susah nk ubah kan.. Jom ubah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah cikla. Bila dah selalu buat namanya tabiat. Tabiat lah yang sukar nak diubah. Jom sama-sama kita cuba ubah :)

      Delete
  5. In sya Allah...perlaha-lahan mesti boleh kita ubah...akak sendiri pun Siqah..perlu banyak berubah..terima kasih perkongsian ini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan kak PC. Marilah kita sama-sama ubah. Siqah sendiri pun banyak perkara perlu diubah dalam diri ni :)

      Delete
  6. Jom sama sama ubah! hehehe.... Insyaallah. =)

    ReplyDelete
  7. hahaha..... dapat pahala pun ye kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hii. Insyallah :) Jom bersama kak :)

      Delete
  8. Jom sama-sama ubah ... Lagi2 bila kita marah dgn chennai and team malaysia marah dengan CPC ... Hiiii~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hiii ~ kannnnn :) Kalau marah, dah tak beringat. Terus keluar je perkataan moden. Hihi. Moga boleh berubah pasni :h

      Delete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。