April 13, 2016

Wordless Wednesday #2


I know it's true
But
I still wish I can leave you (´ー`)

11 comments:

  1. setuju...the smell of coffee makes my day..

    ReplyDelete
  2. Betullll. :( Kite addicted sekarang dengan Kopi kebelakangan ini. Huwaaaa. (!_!)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu. Kita dah lama addicted awak! Sekarang zaman nak kurangkan tapi macam failed je! Huhu :(

      Delete
  3. dah try kopi tarik wonda? sedappppppp sangat tau!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dah cuba kak! Memang sedap! Terasa nikmatnya. Hii

      Delete
  4. Coffee kak PC boleh minum tapi tak boleh banyaklah siqah...memang dari kecik...suka aromanya tapi satang tak boleh minum banyak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aroma kopi memang membuatkan selera nak minum je. Hii. Baguslah kak PC. Tak payah minum kopi banyak. Just dapat rasa pun nice :)

      Delete
  5. Kalau mak minum kopi tak boleh yg pekat, kang pening...kena light light aje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yes mak! High 5! Hii. Light je macam latte :D

      Delete
  6. Akak memang tak boleh kalau tak minum kopi setiap hari,...

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。