April 30, 2016

Kerja Adalah Satu Ibadah

Assalamualaikum semua :) 
Kerja adalah satu ibadah kerana bermaksud kita melakukan tugas dan tanggungjawab untuk meraih pendapatan dan keredhaan Allah. 
Cuma.. 
Bukan semua kerja…
April 27, 2016

Wordless Wednesday #4

Betul sangat lah! Kadang-kadang aku pun tak faham apa yang aku nak. Tapi nak encik suami faham aku. Hahaha!  Gelak guling-guling :D 
Korang, sama tak? (-‿◦)

Love,   SiQaH
April 26, 2016

Misunderstood :(

Pernah tak korang rasa bersalah sangat bila korang salah faham mengenai sesuatu perkara? Aku baca entri tu sepenuh hati, tak tinggal walau satu perkataan pun tapi masih aku tak f…
April 25, 2016

Keluarga Hussin ke Pulau Pangkor - Part 3

Selamat pagi semua 。^‿^。
Aku hampir terlupa mengenai kesinambungan entri mengenai Pulau Pangkor. Hihi. Oleh itu, sekarang aku nak update kisah hari ketiga Keluarga Hussin ke Pula…
April 24, 2016

MaxisONE plan upgrade to 10GB! Wow!

Rasa semua dah tahu mengenai plan MaxisONE yang telah diupgrade mengikut jenis plan. Sebelum ni, aku guna plan MaxisONE berharga RM128 untuk data internet 3GB dan 1GB tambahan be…
April 23, 2016

Bahan Bacaan! Love to read!

Dah menjadi habit aku setiap bulan, mesti akan ke MPH. Semalam, lepas kerja, aku ke MPH di Giant Shah Alam. Aku suka beli buku. Suka tambah koleksi bahan bacaan dalam rumah. Tak …
April 21, 2016

Makan! Makan! Happy Luncheon!

Hari ni, sempena waktu makan tengahari, aku nak bercerita mengenai makanan! Hihi. Siapa yang tak suka makan? Angkat tangan! Eh, ada ke orang yang angkat tangan? Biar betul korang…