March 31, 2016

Food Presentation

Berapa markah korang nak bagi untuk food presentation seperti gambar di atas? Hahaha! Semalam, aku dan encik suami makan di satu ke...
March 30, 2016

Jatuh Cinta bersama Descendants of the Sun

Siapa yang tengok Korean Drama ni? Angkat tangan! Hihi. Demam Descendants of the Sun sedang merebak ke seluruh dunia. Wahhh! Dunia haa! Ha...
March 28, 2016

Garden and Outdoor Wedding

Semalam, aku berkesempatan pergi ke tempat yang menarik perhatian aku sejak dulu lagi iaitu A Park, Puchong . Dari dulu tahu mengenai kew...
March 25, 2016

Taiwan - Korea - Hawai! Tema: Makan!

Tema hari ni adalah makan, makan, dan makan lagi. Haha. Kalau dah nama keluar dengan #gengmakan, mestilah pergi makan. Ye tak? :D Tuju...