December 21, 2015

In Love with Dilwale

Excited kali nie nak buat entri mengenai filem Dilwale. Come back of Shah Rukh Khan dan Kajol. Ohh dengar nama je dah tahu sure best filem ...
December 16, 2015

Satu Rasa Dua Hati

Hari nie nak bagi review mengenai satu buku yang aku baca bertajuk Satu Rasa Dua Hati by Pahrol Mohd Juoi. Dengar tajuk mesti korang da...
December 14, 2015

Tersuka Tanpa Sengaja

Tengok tajuk post, rasanya korang dah boleh agak aku nak cerita pasal apa kan?  Hihi. Mestilah pasal novel Tersuka Tanpa Sengaja by Pena Kay...
December 12, 2015

Should We Judge People By Their Past?

Should we? Ini adalah topik yang aku dengar dalam Mix Breakfast. On the way ke tempat kerja, aku biasa dengar Mix Breakfast. Suk...
December 07, 2015

Respect!

Self reminder for today:  People who criticize others are unaware of how much pains they themselves are experiencing. Truly happy pe...
December 06, 2015

His First Time! 😊

Sushi King! His first time and he loves it! Makan banyak sungguh! Hahah! Tengok pinggan bersusun, tambah each one ada order set menu. Memang...