December 06, 2015

His First Time! 😊


Sushi King! His first time and he loves it! Makan banyak sungguh! Hahah! Tengok pinggan bersusun, tambah each one ada order set menu. Memang sangat kenyang! Disebabkan tak mampu dah nak hadam, cancel nak order green tea ice cream. 

Selama nie Aliff tak pernah nak cuba makanan Jepun. Dia lebih suka makanan melayu (semestinya). Mana mana pergi kalau boleh nak makan nasi campur. Bukan nasi campur mamak ye. Tetiba, request nak makan Subway dan Sushi King. Subway tak kisah sangat sebab dia pernah makan. Cuma terkejut dengar dia nak makan Sushi King. Disebabkan dia dah berniat nak makan, maka hari nie aku bawak dia pergi makan Sushi King. Pesanan, selepas ini kalau makan Sushi King, tak payah order set menu. Makan yang pinggan2 je tue sudah cukup katanya. Yang penting, yeayy! Aku ada geng nak makan Sushi King!! Hihi. 

Lepas nie, nak bawak Aliff cuba makanan Korea pulak. Hee. 

Btw, baru habis tengok bola! Congrats Selangor & Kedah!! Jumpa nanti di akhir Piala Malaysia! Macam nak beli jersi away Selangor, lawa! :D 

Sehingga bertemu lagi, 

Love,
SiQaH 

No comments:

Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。