October 18, 2015

#88LoveLife

Kali nie nak share pasal satu lagi buku yang memberi inspirasi dan semangat dalam diri. Banyak menyentuh isu cinta dan kehidupan. Buku yang dimaksudkan adalah #88LoveLife daripada Diana Rikasari, blogger dan fashion hitz di Indonesia. 

Aku terjumpa buku nie dalam explore tab di Instagram. Tertanya mana nak beli buku nie dan pergi ke Popular confirm takde jual kan. Sampai satu hari Nadiah ada beli buku nie dan terus tanya dia mana dia beli. Jawapannya adalah Instagram @nursakinahsoleh . Apalagi, whatsapp dan order ler. Hehe. 


Comel gila buku nie. Paling berkenan warna pink ­čśŹ 


Apa yang menarik dalam buku nie selain daripada ayat-ayat yang boleh beri inspirasi dan motivasi, buku nie penuh dengan illustrations yang menarik dan comel. Buatkan aku lagi semangat untuk membaca. Biasalah manusia terpikat dengan benda-benda lawa kan. Sampai ke tahap buku pun nak digunakan istilah tue. Hihi. 

See below for more quotes from this book dan gambar-gambar yang diambil menjadikan buku #88LoveLife sebagai prop :) 

Lokasi: Putrajaya




Lokasi: Rumahku Syurgaku. Hihi. 


Lokasi: Port Dickson


Jauh haa buku nie berjalan :D 



Aksi semata. Bukan encik suami baca pun buku nie. Memang tak lah dia baca buku :p

Lokasi: Putrajaya



Feeling inspired, motivated, and happy after reading this book. Thank you Diana Rikasari for such a great book. An inspiration to all. Loving everything about this book. 88 thoughts about love and life :)

Sehingga bertemu lagi, 
SiQaHiqa :) 

No comments:

Post a Comment

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts 。^‿^。