October 31, 2015

The Birdmen Co - Chicken Wings!

Siapa suka makan ayam?? Hihi. Inilah kedai yang perlu dikunjungi. Wee ~~ Semalam, Jumaat, 30 October 2015, Hanis tetiba feeling nak makan ...

On My Birthday This Year!

Tak terlambat lagi nak cerita apa jadi on my birthday this year! Baru berkesempatan nak menaip nie haa. Awal pagi 28 Oktober 2015, aku perg...
October 28, 2015

29 tahun :)

28 Oktober 2015 - genap hari nie aku 29 tahun. Alhamdullilah untuk 29 tahun ini. Terima kasih Allah kerana menghadiahkan aku kehidup...
October 24, 2015

Hanbing Korean Dessert Cafe

Wee ~ Geram sebab timeline IG penuh dengan gambar orang ke Korea musim luruh sekarang, semalam kami pun decided nak pergi ke another Korean...
October 21, 2015

Kat Kelas Mesti Ada Sorang Yang...

Hahaha. Tetiba teringat al kisah zaman sekolah dulu. Zaman muka nerd, perangai pun nerd. Hihi..  Gambar di atas dikongsi oleh salah...
October 18, 2015

#88LoveLife

Kali nie nak share pasal satu lagi buku yang memberi inspirasi dan semangat dalam diri. Banyak menyentuh isu cinta dan kehidupan. Buku yan...
October 17, 2015

Rewards 2015

2015, tahun nie aku ada beli sesuatu sebagai rewards untuk tahun nie. Takdelah setiap tahun nak rewards diri sendiri, sesekali je bolehlah b...
October 14, 2015

Adakah Aku Layak?

Sepanjang 4 tahun aku kerja di sini, dan selama itulah aku dapat award di atas. Kadang-kadang sampai segan aku dibuatnya sebab kadang-k...
October 12, 2015

Aidilfitri 2015 - Kali Pertama

Pelik kan? Dah tragedi oktober barulah aku nak update blog mengenai Aidilfitri tahun nie. Hehe. Pelik jugak kan? Bila sekarang aku asyik pu...